Vestel televizyonda sinyal gelmiyor

Davut Ermiş

Decapat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
154
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vestel Smart TV 40PF7070 televizyonuma yanlışlıkla format attım ve tüm kanallar gitti. Daha önce de kanallar silinmişti ve kanalları ekleyebilsemde sinyal yok hatası alıyordum. Fakat ilk kurulum ayarlarından uydu ve merkezi sistem seçtiğimde sol altta bulunan sinyal kalitesi ve seviyesi barları neredeyse tamamen dolu oluyordu ve kanalları yüklediğimde çalışıyordu. Fakat aynı işlemleri şimdi yaptığımda sinyal seviyesi ve kalitesi tamamen 0. sorun antende mi diye kontrol etmek için harici uydu alıcısını taktım. TRT kanalları hariç çoğu çekiyor.(harici uydu alıcısının kalitesi berbat olduğu için onu kullanmak istemiyorum). Dediğim gibi daha önceden yine kanallar gittiğinde linkteki videoyu izleyerek sorunsuz bir şekilde yapabildim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynılarını şimdi yaptığımda manuel kanal aramayı başlattığımda 3 4 saniye arıyor ve daha sonra kurulum menüsü tamamen kapanıyor ve "kanal bulunamadı sinyal bağlantınızı kontrol edin " diye bir hata alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

Not: Otomatik kanal arama seçtiğimde 12 adet kanal buluyor star DMAX gibi ama çoğu bilindik kanal yok sadece star ve kanald var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı