Commandos 2-3 tarzı oyun tavsiyesi

Shadow Tactics - Blades of the Shogun (Epic'te şu an indirimde ve 5,90 TL) ve Shadow Tactics - Blades of the Shogun - Aiko's Choice (Epic'te şu an indirimde ve 10 TL)'e kesin bak derim. Commamdos tarzında çok güzel strateji oyunlarıdır. Hatta Epic'te Anniversary Edition paketi bile şu an indirimde ve 11,30 TL.

Desperados serisi de Commandos gibi köklü bir seridir, eski oyunlarını Steam ve GOG.com gibi yerlerden bulabilirsin. Üçüncü oyunu ise Microsoft Store'dan ve Epic Games'ten uygun fiyata alabilirsin. Tabi indirim beklesen daha iyi olur çünkü Microsoft Store'da standart sürüm fiyatı 223,75 TL, Money for the Vultures Bundle isimli add-on paketiyle birlikte 277,50; Epic Games'de ise standart sürüm 340 TL iken add-on'lu sürüm 350 TL.

İkinci Dünya savaşından devam edeyim dersen, Partisans 1941'in Extended sürümü şu an Epic Games'te indirimde ve 24,78 lira.

Bu oyunları denemeni öneririm.
 
Son düzenleme:
Shadow Tactics - Blades of the Shogun (Epic'te şu an indirimde ve 5,90 TL) ve Shadow Tactics - Blades of the Shogun - Aiko's Choice (Epic'te şu an indirimde ve 10 TL)'e kesin bak derim.commamdos tarzında çok güzel strateji oyunlarıdır. Hatta Epic'te Anniversary Edition paketi bile şu an indirimde ve 11,30 TL.

Desperados serisi de commandos gibi köklü bir seridir, eski oyunlarını Steam ve GOG.com gibi yerlerden bulabilirsin. Üçüncü oyunu ise Microsoft Store'dan ve Epic Games'ten uygun fiyata alabilirsin. Tabii indirim beklesen daha iyi olur çünkü Microsoft Store'da standart sürüm fiyatı 223,75 TL, money for the vultures bundle isimli add-on paketiyle birlikte 277, 50; Epic Games'de ise standart sürüm 340 TL iken add-on'lu sürüm 350 TL.

İkinci Dünya Savaşı'ndan devam edeyim dersen, Partisans 1941'in extended sürümü şu an Epic Games'te indirimde ve 24,78 lira.

Bu oyunları denemeni öneririm.

Partisans 1941 + Shadow tactics anniversary Edition'u aldım teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı