Liseyi bitirmek istememek

primaldo

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
286
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3500, GTX 1650, 16GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Lise bitince arkadaşlarımda ayrılacağımı, o güzel ortamı, o rahatlığı, o muhabbetleri bir daha asla bulamayacağımı bildiğim için hüzünlüyüm. Bu nasıl geçer? Şu an resmen zaman dursun istiyorum? Sınıfta kalmayı bile düşündüm.
 
Sen sınıfta kalınca sınıfta mı kalacak kral bunu niye düşündün.

Biliyorum, arkadaşımla da bayağı bunun şakasını yapmıştık. Ama ben insanları değil ortamı kaybetmeye hüzünleniyorum. kimisini çok sevmesem de gelecek hayattaki zorluğa karşı o ortamdaki rahatlığı seviyorum.
 
Lise bitince arkadaşlarımda ayrılacağımı, o güzel ortamı, o rahatlığı, o muhabbetleri bir daha asla bulamayacağımı bildiğim için hüzünlüyüm. Bu nasıl geçer? Şu an resmen zaman dursun istiyorum? Sınıfta kalmayı bile düşündüm.
Bu adam ilerde çok üzülür benden söylemesi. Bir insan çevresindeki insanlara bu kadar bağımlı olmamalı. Lan 1 hafta yalnız kalsan arkadaşsız kalsan kendini kesersin heralde. Yazık
 
Bu adam ileride çok üzülür benden söylemesi. Bir insan çevresindeki insanlara bu kadar bağımlı olmamalı. Lan 1 hafta yalnız kalsan arkadaşsız kalsan kendini kesersin herhalde. Yazık.

Arkadaşlarımdan bahsetmiyorum hocam. Hatta çoğunu sevmiyorum bile ben o lisede rahatlıktan bahsediyorum. Ya da öğretmen korkutması da olabilir. İleride hayat o kadar da zor da olmayabilir. Genel olarak okul harici yalnız bi insanım pek de rahatsız olmadım bu durumdan.
 
Arkadaşlarımdan bahsetmiyorum hocam. Hatta çoğunu sevmiyorum bile ben o lisede rahatlıktan bahsediyorum. Ya da öğretmen korkutması da olabilir. İleride hayat o kadar da zor da olmayabilir. Genel olarak okul harici yalnız bir insanım pek de rahatsız olmadım bu durumdan.

Bence sen çalışmak istemiyorsun kral yol yapıyorsun bize.
 
Arkadaşlarımdan bahsetmiyorum hocam. Hatta çoğunu sevmiyorum bile ben o lisede rahatlıktan bahsediyorum. Ya da öğretmen korkutması da olabilir. İleride hayat o kadar da zor da olmayabilir.
Dostum sen hiç büyümücen mi? Ne diye gelip geçici öğretim döneminde kalmak istiyorsun. Bırak sal liseyi bitirmeye bak.
 
Her şeyi aynı anda kontrol edemezsin. Sadece akışına bırak. Konfor alanından dışarı çıkmadıkça hayatta pek bir şey başaramazsın.
 

Geri
Yukarı