Casper G870 vs HP Victus 16

Bütçe
40000

muro44

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2018
Mesajlar
69
Dostum, ömrümde araştırmadan aldığım için yaklaşık 3-4 yıl Casper kullandım, bir daha Casper marka çorap bile almam. Bu model yerine Acer Nitro'lara bak.
 
Merhaba, bu 2 laptop arasında kaldık. Arkadaşıma alacağız gerek oyun oynatması gerek performansı render, video edit, Unity oyun yapımında vs işlerde sizce hangisi daha iyi olur? Bilen arkadaşları yoruma bekliyoruz.

1. laptop: Casper G870.1265-DXB0X-B Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2. laptop: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...VHKloCR3n0gt2EAAYAiAAEgIXoPD_BwE&gclsrc=aw.ds
Asla Casper almayın.
 


İkisi de alınmaz modellerin.
 
Bende Casper var diyorum ki keşke Casper alacağıma ya Monster (fiyatlar kabataslak aynı diye) ya da farklı bir kaliteli marka alsaydım. Bilgisayarda sorun çıkıyor teknik servis yok virüs kaynaklı diyor ben azıcık kendim uğraştım çözdüm kendi Control centerlerindeki ayarı değiştirince hata düzeliyor. Uzun lafın kısası o fiyat bandı ise Monster al ama bütçeyi azıcık daha aşarım daha kaliteli istiyorum diyorsan diğer markalara bak çünkü Casper'de en ufak sorunda İstanbul Yetkili Servisinde çalışan adam bile bilmiyor...

Çok bozuluyor ve parçaları diğerlerinden çok pahalı. Hatta bir tane bilgisayarcı Casper olmasa aç kalırdık demişti, hep bozulan Casper laptop geliyormuş onlara.

Evet bende onu görmüştüm
 
Teknik servisleri berbattı, şarj sıkıntısıyla teknik servise vermiştim, temassızlık vardı, şarj aletini oynatınca şarjı birden kesiliyordu. Oyun oynarken aniden kapanıyordu vs. çok sinir bozucuydu. Neyse gittim verdim bir tane kadın aldı eline laptopu, ekran menteşesine bayağı sıkıca bastırdı alırken, kadının elinde bilgisayarın ekranı bembeyaz oldu, kadın döndü bana dedi bunun ekranında da sorun var. Dedim ben de ilk defa oluyor böyle diye. Neyse 1 hafta geçti aldım bilgisayarı tekrar, dosyaya ekran kablosu temassızlığı giderildi, şarj sıkıntısı bulunamadı yazmışlar, boşu boşuna 1 hafta bilgisayarsız kaldım yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı