Laptop tavsiyesi, tasarım için 3dmax,indesign

crackpot

Kilopat
Katılım
13 Nisan 2014
Mesajlar
36
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dizgi
Arkadaşlar bütçe 3 bin lira.
17inç, birinci önceliğim.
Oyun pek oynamıyorum. Görünümü de çok önemli değil benim için, yeter ki kasmasın çalışırken. Oldukça büyük dosyalarla çalışıyorum sanırım ekran kartının ve ramlerin yüksek olması gerekiyor.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Ayrıca yurt dışından da (amerika) getirme imkânım var laptopu.
Nasıl bir marka model önerirsiniz?
Saygılar, sevgiler...
 
2 tane ge70 buldum ama özellikleri niyeyse birbirinden farklı, fiyatlarda aynı şekilde. Modelden kaynaklı sanırım.

Yurt dışından aldığımız ürünlerde garanti olmayacak değil mi? Aradaki 800 lira gibi bir fark var.
Garantisi için bu farkı ödeyip Türkiye'den almaya değer mi sizce arkadaşlar? Yoksa problem çıkarabilecek parçalar zaten 100-200 lira tutar onları da burada değiştirirsin mi dersiniz?

MSI GE70 Apache Pro012 17.3" Laptop 12GB Memory 1TB Hard Drive 9S7-175912-012 - Best Buy

Msi Ge70 Notebook Core i7 2.40 Ghz-16Gb-1Tb-17.3''-2Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar

@ilsrt render yapmam gerekecektir muhtemelen. Daha çok indesign photoshop kullanıyorum fakat ilerleyen günlerde 3DMax'i öğrenmeye ağırlık vereceğim. Yeni öğreneceğimden dolayı çok büyük renderlar başta yapmam diye düşünüyorum. Dizüstü istemememin nedeni artık evde başka bir bilgisayar koyacak yer kalmadı. Mecburen ihtiyacımı görecek bütçeme uygun bir dizüstü bilgisayarı almak durumundayım.
 
Öğrenme aşamasındaysanız laptop işinizi görür. Bende MSI GE620DX ile öğrenmiştim.:)
Tam 3000Tl'lik bir ürün var bakın isterseniz.
MSI GE60 2OE-293XTR Core i7-4700MQ 8GB 128GB SSD + 1TB GTX765M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Yurt dışından aldığın üründe garanti olmaz. Laptop olduğu için genelde senede bir defa arıza çıkarır (Benim öyle olmuştu.Problem çıkaran da HDD ve fan idi.).
 
17" daha pahalı.:)
Bence öğrenme aşamasına o kadar bütçe ayırmayın. Ben 1800tl'ye almıştım. İşimi gördü iki sene. Öğrendikten sonra sağlam bir masaüstü toplamak daha faydalı olur.
 
Şimdi evde ofiste 21" bir anda 15"'e geçersek sıkıntı olur gibi geliyor sanki. O kadar para verdikten sonra alışamaz da soğursam çok yazık olur :)
 
Siz bilirsiniz ama öğrenmek için yeter de artar bile. Öğrendiğiniz zaman (hiç bir zaman öğrendim diyemezsiniz) sağlam bir masaüstü daha iyi olur:)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı