Format Sonrası İndirmeler %99'da Kalıyor

Centeglassered

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle benim bilgisayarımın sabit diski yandı. Ben de hazır bahane bulmuşken SSD aldım. Windows'u falan tekrar yükledim fakat artık başlattığım indirmeler %99'da duruyor ve hiçbir şekilde devam etmiyor. Sadece bu da değil. Bir görüntünün (video) yüklenmesi de duruyor ve yeşil oluyor.

Sorun internette değil çünkü telefonumdan ya da tabletimden ya da netbookumdan istediğim şeyleri yükleyebiliyorum. Sorun yüklediğim yerde de değil. Bu her linkte sorunlu. Steam'den oyun yüklerken, Java yükleyicisini çalıştırdığımda, Windows 7 güncellemesi yaptığımda bile oluyor. Ayrıca sorun tarayıcıda da değil çünkü her tarayıcı da meydana geliyor. YAC ve Norton 360 ile virüs taraması yaptım. Bilgisayar temiz diyor. Bir sitede Kaspersky'ın bu 7 trojan virüsünü hallettiğini okudum. Fakat dediğim gibi yükleme yapamıyorum ki bilgisayara kurayım.

Netbooka setupı yükleyip flashdisk ile bilgisayarımı attım program kurulurken internetten bir şeyler yüklemesi gerekiyormuş onu yükleyemiyor. Format da işe yaramıyor. İlk formatı attığım bir kaç saat yükleme yaptım. Ondan sonra tekrar başladı. Böyle bir sorun yaşatan program biliyorsanız söyleyin. Her yardıma açığım yani yükleme yapamıyorum daha büyük sorun olabilir mi ?

Bu arada şimdiden teşekkür ederim benim için her bilgi önemli. Bunlar da benim programlarım; Driver Booster, Google Chrome, HP Deskjet 2510 series Setup Guide-Temel Aygıt Yazılımı-Ürün Geliştirme Çalışması-Yardım, HP Photo Creations-Update, Java 7 Update 51, Java 7 Update 51 (64-bit), Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013- tr-tr, Microsoft SkyDrive, Norton 360 ,Realtek High Definition Audio Driver, Rogue Legacy, Starbound, Steam, Yet Another Cleaner

Ayrıca Windows 7 Home Premium Service Pack 1 ve yalnızca kalın yazdığım programlar önceden yoktu. Bütün yazılımlar orjinal ve o 3 programı SSD ile birlikte aldım.

Unutmadan SSD Kingston HyperX 3k 240 GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs var galiba tarattim çıkmadı demissin ama bende de aynı sorun vardı. Harddiski tamamen silerek yani c-d tamamen silerek kurtulmustum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak Windows 8.1 formatı atın tabi oynanmamış olanı indirip atın veya satın alabilirseniz alın. Driver bulma programları sakın kullanmayın ve Google hesabınızla giriş yapmayın. Formattan hemen sonra İmzada olan Kaspersky IS olanı indirip, güncelleyip, full scan yapın.
Bundan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Yac, Driver Booster, Java 7 Update 51 (64-bit) bunları yüklemeyin.
 
Merhaba. Aynı sorun bende de var. Cıldıracağım. Video izleyemiyorum. Sürekli donuyor. Yeşil ekran çıkıyor. Bir şey indirirken hep %99 da kalıyor. Formattan başka bir yol yok mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Aynı sorun bende de var. Cıldıracağım. Video izleyemiyorum. Sürekli donuyor. Yeşil ekran çıkıyor. Bir şey indirirken hep %99 da kalıyor. Formattan başka bir yol yok mu ?
İmzamda olan Sistem tarama 1 ve 2 ile taratın. 1. olanda iexlorerda link verecek(otomatik) onu burada paylaş. 2. olanı save result yazana tıkla txt dosyasını burada paylaş.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı