Bitdefender İnternet security sorunu

Blackburn1903

Hectopat
Katılım
16 Mart 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Ben Bitdefender İnternet Security 2014 kullanmaktayım. Fakat bilgisayardaki 1 virüsü silemiyor. Virüs bulaşmış yazıyor. Ne yapmam lazım? Sizce combofix mi kullanayım, yoksa virüs programı mı değiştireyim. Değiştirirsem hangi virüs programını tercih etmeliyim?
NOT:Ramim 8 gb istediğiniz virüs programını önerebilirsiniz. (Ashampoo 2014 kaspersky2014 avg 2014 bunlardan birini seçerseniz çok iyi olur.) İşletim sistemimde Windows 8 PRO'dur.
 
BitDefenter Windows 8.1'de çalışan en iyi virüs programı seçilmişti. Böyle bir sorunla karşılaşmanız beni şaşırttı doğrusu. Ancak bahsettiğin araştırma da kaspersky ile bitdefenter aynı sonuca sahipti. KasperSky kullanmanızı tavsiye ederim.
 
Daha önce kullanmadım ancak Ashampoo iyi bir yazılım şirketi. Yine de daha köklü ve işi sadece virüs programı olan Kaspersky'ı kullanmanızı öneririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Silemediği virüs ismi ve yolu nedir ? Ekran görüntüsü eklersen sorunun kaynağını anlayabiliriz. Yasal lisanslı olarak BitDefender kullanıyorsan güvenlik yazılımını değiştirmeye gerek yok. Başarılı bir yazılımdır sadece alternatif yazılımlarla tarama yaparak BitDefender'ın bıraktığı zararlıları temizleyebilirsin.
 
Virüs Assasins Creed Freedom Cry oyununun steam api ext dll dosyası silinmiyor bulaşmış yazıyor. Bitdefender'ın lisanslı sürümünü kullanıyorum.
 
Antivirüsünüzü değiştirmenize gerek yok, Bitdefender Kaspersky kadar iyi ve önerdiğim antivirüslerden biridir. Ancak Nortonun taktiğini çok kullandığı için :) crack dosyalarında ki değişimi de zararlı olarak tanımlamaktadır. Sizde ki durum crackten kaynaklanıyor ve çoğunlukla zararsızdır.
Kaspersky'a geçerseniz büyük ihtimalle zararsız olarak tanımlayacaktır, çünkü Norton da bilmediği zararlı içerikleri reputition olarak tanımladığından Bitdefender da ise bu gibi durumlar tanımlama olarak aynı şeyleri ifade etmektedir.
Kısaca değişmenize gerek yok kullanmaya devam edebilirsiniz. Her dediği virüsü de silmeyip araştırıp sonra onay vermeniz sizin için iyi olacaktır.
 
Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Crack dosyasını bende zararsız olduğunu düşünüp önemsemiyorum, fakat beni rahatsız eden şey şu ; Önceden CPU kullanımı hiç program açık değilken %0 da kalıyordu. Fakat şimdi boşta %7'lere çıkıp, %4'ler de dolaşıyor. Hiç %0'a inmiyor. Sizce bu sorun virüs olduğunun bir göstergesi midir ve oyunlarda önceden %25, %35 filan kullanırdı? Şimdi ise %90'dan aşağıya inmiyor ve bilgisayardan garip sesler gelmeye başladı, rahatsız edici bir ses bu. Siz bu sorun için ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
%90'lara çıkarsa ses gelmesi normaldir. (Şimdi bir söz vardı ancak burada söylemeyeyim :) ) Bilgisayarda her günün bir önemi vardır, bu günlerde her şey olabilir. Önemli olan bu önemli şeyin ne olduğudur. Kısaca direk virüs'e bağlamak doğru değildir.
Hala şüpheleniyorsanız o dosyadan Virüstotal de taratıp linki paylaşın bizle.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı