Casper Kasaya HD7790 Sığar mı?

WalterBishop

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
963
İyi akşamlar.

Casper kasaya sahibim. HD 7790 aldım ve elime ulaştı. Şuan HD4650 kullanıyorum. Ekran kartına dıştan baktığımda bana çok büyük geldi. Kasaya yada anakarta sığmama ihtimali var mı? Eğer fikriniz yoksa resim atabilirim.
 
İyi akşamlar, ben hd 6570 kullanıyordum bi gtx 660 sipariş ettim ve kartı elime aldığımda tam kasaya takayım derken büyük geldiğini gördüm.
Bende kaportacılarda bulunan demir makası ile hdd'lerden 3 slot kestim şuan 2 slot var biri hdd biri ssd için yetiyor ve hiç bir sorun yok.
 
Teşekkürler. Fakat benim yapabileceğim bir şey değil. Bilgisayarcıya teslim edeceğiz mecbur. Windows 8.1 64 bit ve gerekli driverları kurmasını söyleyeceğim bakalım ne olacak.
 
Anladım fakat güvendiğim kişiler. Zaten orjinal Windows 8 e sahip değilim. Birde driver meselesi var onun için mecbur güveneceğiz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Ekran kartını kendin takabilirsin zor değil. Ayrıca windows 8.1 kurduğunda bütün sürücüleri kendi yüklüyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı