Ekran kartı ve İşlemci sıcaklığı

WalterBishop

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
963
İyi akşamlar.

Dünde konu açmıştım Casper kasama HD7790 taktırdım sorun olmadı boyut olarak. Fakat bazı arkadaşlar Casper kasayla bir şey olmaz gibi şeyler söyledi. Bende sıcaklıktan şüphelendim. Ekran kartının ve işlemcinin sıcaklığına bakabileceğim pratik bir program önerir misniz? Birde ideal sıcaklıklar kaçtır nomralde ve masaüstünde, hangi sınırları aşmamalıdır?
 
Bence AİDA64 kullanmalısınız oda daha basit. İndirirseniz yardımcı oluruz. Ben Speccy programına fazla güvenmiyorum. AİDA64 başka gösteriyor o başka gösteriyor. Sonra biosdan baktığımda AİDA64 haklı çıkıyor.
 
Bakabilirsiniz hiçbir sorun olmaz sadece oyunu aşağı alıp açıp bakın bu kadar basit. Ortalaması pek yok ama sistem yükte iken 70'i geçmesin yoksa tehlikeli durumlar olur daha ilerisinde sistem kendini kapatır. Sistem boştayken 30 ile 40 arası olsun. Yükte iken 55 ile 65 arası olsun yeter.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı