42LA740S'e PC Bağlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KaradutVeCeviz

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
243
42LA740S'e bilgisayar bağlasam (GTX 770'li veya R9 290'lı) VN247H kadar güzel performans alır mıyım? Eğer alırsam monitör almayacağım toplayacağım sistemde. (Sistem önümüzdeki 1 ay içinde toplanmayacak ve bu bir sistem toplama konusu değil sonra boş yere ceza alıyoruz) TV'nin yenileme hızı 800 Hz.
 
800Hz ama yazılımsal olarak mı donanımsal olarak mı? Mesela Mirkan Abi 2 adet GTX780 ile 46" Samsung TV kullanıyor. 400Hz diyor ama 60Hz'de çalıştırıyor. Yani bunun gibi. Birde Ekran büyük olduğu için simgeler falan ya çok küçük duracak ya da çok büyük. Birde eğer TV'yi ortak kullanıyorsan PC'yi kullanırken sürekli kesintilerle karşılaşacaksın. Evdekiler film izlemek istersen sen oyun oynayamazsın değil mi?
 
Evet büyük ihtimal öyle olacak. Özelliklerinde yazıyor büyük ihtimal 800 Hertz'de çalışmıyordur. PS4 ile birlikte almayı düşünüyordum. Ama PS4'e 1500 TL versem arta kalan paraya GTX 770'li bir sistem sığıyor fakat monitöre para yetmiyor. Ya sadece PS4 ya da sadece PC. Sizce hangisi forumda araştırdım ''PS4 mü PC mi?'' diye konular çok ama yarısı PS4 yarısı PC diyor. Sizce hangisi?
 
Amaç her daim en iyi grafik görüntüsü ise cevabım "Give the rest of his life from the PC." olacaktır.
Amaç vasat grafiklerde olsa uzun süre kullanım ise cevabım "Give up the rest of his life in the console." olacaktır.

Seçim senin... :)
 
Rockstar Games tarafından resmi olarak"Hangi plartformda oyuncumuz varsa, o plartformada oyun çıkartacağız." dendi. Ama ne zaman çıkar Allah bilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı