Windows 8.1 Update 1 Köşelerde Gezinme Sorunu

Bende de bu sıkıntı var. Biraz kullanımdan sonra gidiyor. Windows Update aracılığıyla geçtim 8.1.1'e. Sürüm Embedded Industry Pro.
 
Bende de bu sıkıntı var. Biraz kullanımdan sonra gidiyor. Windows Update aracılığıyla geçtim 8.1.1'e. Sürüm Embedded Industry Pro.
Bende "Embedded 8.1 Industry Pro" kullanıyorum. Ama update üstünden kurulmadı. Mecbur elle güncelledim. Belkide elle yaptığım için sorun yok.
 
Bir arkadaş daha dedi bana. Arkada şimdi LINE açık. Direk köşeye götürdüğümde karşıma çıkıyor. Ama ben direk oraya getirdiğim gibi aşağıya çekiyorum. Sol üst köşeyi bekletince geliyor uygulama. Sanırım bu bir hata değil, Microsoft'un kendi yaptığı bir gecikme durumu. Zira bazen o köşede bir şey kullanırken Metro uygulamasının çıkması çoğu zaman sinir bozucu olabiliyor.
 
Hem köşeler hem de metro uygulamalarının üst tarafına gelince çıkan pencere kapama küçültme o da çıkmıyor. Ekleyeyim dedim. Gecikmeden olduğunu sanmıyorum. Çünkü bir saat beklemiştim yine aynıydı. Kesinlikle hata bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ve Update 1 ile gelen ayrı bir sorun daha fark ettim.

KUTnLn7.png


Bunda ise birden fazla pencere olduğunda bu pencerelerden birini kapatmak için o gösterdiğim çarpı işaretinin üzerine ben gelemeden direk o pencerenin ön izlemesini açıyor. Kapatabilmek için çok hızlıca basmak gerekiyor. Önceki sürümlerde bu sorun yok. Sorun ise üzerine gelindiğinde küçük ön izleme kutularının kapanması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda verdiğiniz linkte -v2 ile biten dosyayı indirip açtım. O zamandan beri sorun yok. Ama uyku moduna alıp, geri açınca oluyor. Ha gayret az kaldı. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı