2GB RAM Bilgisayara Windows 8.1 64 bit Kurulur mu?

Magic_Lord

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2014
Mesajlar
604
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim arkadaşımın bilgisayarı Windows Xp Professional 2GB RAM'i var biz buna Windows 8.1 64 kurabilirmiyiz yoksa 32 bit mi kuralım?

Ekran Kartı:ATI RADEON 1550 sanırım böyle birşey 2.99GHz mi ne tam bilmiyorum.
 
Ben kurmanı önermem dostum çünkü 64bit işletim sistemleri kurman için en az 4gb ram olması önerilir aksi takdirde tam performans (verim) alamayabilirsin hele hele windows 8.1 gibi bir işletim sisteminden bahsediyoruz... Ben 32bit kurmanızdan yanayım ya da imkanınız varsa raminizi yükseltip 64bit kurmanızı önerebilirim... Birde eğer pcyi oyun için kullanmayı düşünüyorsanız win 7 ultimate daha uyumlu diyebilirim çünkü win 8 türevleri oyunlarda biraz problem yaratabiliyor.
 
Son düzenleme:
Ben kurmanı önermem dostum çünkü 64bit işletim sistemleri kurman için en az 4gb ram olması önerilir aksi takdirde tam performans (verim) alamayabilirsin ben 32bit kurmanızdan yanayım ya da imkanınız varsa raminizi yükseltip 64bit kurmanızı önerebilirim...
Yanlış bir düşünce. Microsoft'un kendi sitesinde bile 2GB istiyor.
Burası.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı