PowerColor R9 280X Nasıldır?

Arkadaşım, kalite kalite. Şimdi PowerColor'un R9 280x'i bu fiyata satması normal mi ? 200 TL ise boru değil kalite farkı.
Msi kaliteli kart yapar anlarım da asus parasını hak eden bir firma değil fiyatları gereksiz fazla. Amd her zaman uygun fiyatlı oldu. Powercolor kartını kullananlar var. Bak bakalım kalite düşüklüğü var mı. Burada fan boy olmaya gerek yok önerilen fiyat olarak amd daha uygun fiyata aynı performansı daha ileriye dönük şekilde veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus nerde parasını hak etmiyor, delillerin var mı da böyle konuşuyorsun? MSI da çok iyi, ama Asus'u neden kötülediğini tam anlayamadım. Fan Boy olduğumu da kim söylemiş ? Etrafına bir bak kim Fan Boy diye. AMD Fiyat olarak uygun olabilir ancak performansı GTX 770 geçeceğini sanmıyorum. Az önce ki yorumumu okumadın herhalde, Recep Baltaş bile söylüyor, ekran kartlarında GB değil, GPU önemli diye. Bu yüzden GTX770. Evet, AMD işlemcileri fiyat açısından İntel'den daha iyi olabilir ancak bu ekran kartlarında da aynı şey geçerli olacak diye bir şey yok. Bu yüzden GTX770. Tanrı Aşkına , GTX 770 GTX 770 diye bağıranlar nereye saklandınız dostlar ? @Bertingo @Xəyal @47 @Akif
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AAsus nerde parasını hak etmiyor ,delillerin var mı da böyle konuşuyorsun ? MSI da çok iyi, ama Asus'u neden kötülediğini tam anlayamadım. Fan Boy olduğumu da kim söylemiş ? Etrafına bir bak kim Fan Boy diye. AMD Fiyat olarak uygun olabilir ancak performansı GTX 770 geçeceğini sanmıyorum. Az önce ki yorumumu okumadın herhalde, Recep Baltaş bile söylüyor, ekran kartlarında GB değil, GPU önemli diye. Bu yüzden GTX770. Evet, AMD işlemcileri fiyat açısından İntel'den daha iyi olabilir ancak bu ekran kartlarında da aynı şey geçerli olacak diye bir şey yok. Bu yüzden GTX770. Tanrı Aşkına , GTX 770 GTX 770 diye bağıranlar nereye saklandınız dostlar ? @Bertingo @Xəyal @47 @Akif
Nvida her zaman önde olacak çünkü adamlar çalısıyor. Asıl olay su eskiden Ati dünya devriydi amd alınca ati gibi oluyor sanıyolar. Ama devir değisti bi gözünüzü acın arastırın . Gtx 770 akar da 780 uçar reis.
 
Körü körüne araştırmadan GTX 770 demek kolay. Amd'yi aşırı kötülüyorlar. Powercolor kaliteli bir markadır Amd tarafında. TurboDuo ve PCS+ soğutmasını tercih edebilirsin. Sorun çıkmaz. GTX 770 ile de performansları yakın fakat kartın özellikleri ve Mantle desteği yüzünden daha ileriye dönük bir kart.
 
Oynuycağın oyunlara göre değisir. Eğer bi counter-strike hastasıysan nvida de geç. Ama ileriye dönük oyunlar için amd gayet uygun. Ama nvida her zaman amd performans olarak önde (Amd bu kadar ünlü olma ve alınma sebebi fiyat durumu.) Genel olarak sana bi özet cs:go gtx 770 de fps 200 asağı değil amd r9-280x 150 kadar düşmekte.Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar tavsiyem bu ama karar senin.
Çok Cs hastası olduğum söylenemez yorumunuz için teşekkürler önerdiğiniz kart aklımda olacak ancak suanda 200 tl fark verir miyim bilemiyorum.Fiyat /performans açısından amd daha mantıklı geliyor .
 
@denix_07 Asus kötülemedim. Gerçekleri söyledim. Asus soğutmasının r9 serisinde çuvallamasını herkes şahit. Burada markaların farkını bile bilmezken sadece kötüye dövüyorsun. Vram konusuna gelince fazla olması bu seviyede bir nebze önemli neden dersen. Bazı programlar 3 gb vram istiyor. Süper Moderatör arkadaşın dediği gibi özellikleri nedeniyle daha ileriye dönüktür. Aynı performansa daha fazla para vermek isteyen alsın ama paran kıymetliyse alınacak kart belli. Kötülediğin powercolor asus ile aynı servisi kullanıyor bil istedim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı