ATI Mobility™ Radeon® HD 2600 Driver

Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
1.074
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, eski laptopu yaptırdık, format attırdık yetkili servise. Driver kurdum dedi fakat Minecraftta ekran kartı hala güncel değil diyor. Bana da güncel değil gibi geldi. Kendim internetten driver bulup yapmak istiyorum fakat kendi sitesinden driver bulamadım.(Büyük ihtimalle göremedim :) ) Başka türlü sitelere de güvenemiyorum. Ücretsiz olarak , bana bu ekran kartı için driver sitesi söyler misiniz ? Pimpirikliyim bu konularda. Her yere güvenemem, kendi sitesi bile olsa :) Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Upluyorum kusura bakmayın, ATI Mobility Radeon HD 2600 için sürücüler için Windows 7 bu sitede güncel bir driver buldum. Fakat güvenilirliğinden emin değilim. Güvenilir bir yer bulamazsam driveridentifier programını deneyeceğim. Bu siteden driver indiren veya güvenirliliği hakkında emin olanlar cevap yazarsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminizin kaç bit olduğunu bilmiyor musunuz?
Denetim masası ve ardından da siteme girin. Oradan öğrenebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Upluyorum kusura bakmayın.. Yeni konu açmak istemedim. AMD'nin kendi sitesinde kendi ekran kartıma uygun driver buldum fakat desteklediği ekran kartları arasında AMD Mobility Radeon HD 2600 yazıyor. Benimkisi ATI. Acaba uyumlu mudur, yoksa başka yerden mi bulmalıyım ? Yoksa bu uyumlu mudur ? AMD Catalyst™ Software Suite Version 12.3 Release Notes (Bu linkte benim ekran kartımın da desteklediğini söylüyor.)

Not: AMD'nin kendi sitesindeki driver bulucu program gibi bir şey varmış. Fakat o laptoplarda sıkıntı çıkarabildiği için ondan bakamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı