MSİ Notebook'um kapanmıyor

theonur07

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
164
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
MSİ Notebook uma bugün Yulgang 2 oyununu ve fraps programımı yükledim. İnternetim yavaş olduğu için bütün gün Yulgang 2 yi yüklediğim için hiç kapatmamıştım. Biraz önce oyunu açtım ama çok kasıyordu. NVIDIA GeForce Experience den buldurup optimize etmek istedim ama program bulmadı. Bende oyuna sağ tıklayıp Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi ile çalıştır dedim ama sonuç değişmedi yine kasıyordu. Bende neyse dedim ve bilgisayarı kapat dedim. Bilgisayar kapanıyor dedi, siyah ekran geldi sonra hemen tekrar açıldı ve masaüstü geldi. Ayrıca normalde bilgisayarı açma tuşu mavi ışık yanarken yani intel ekran kartını kullanırken şuanda hep kırmızı yanıyor yani nvidia yı kullanıyor. Ancak Yulgang 2 oyununa girince hala kasıyor. Bende problem oyundadır diye oyunu sildim ama sorun çözülmedi. Ayrıca sürekli nvidia ekran kartını kullandığından mıdır nedir bilgisayar boştayken bile ısınmaya başladı. Napmam lazım ?

Edit : Arkadaşlar ''Bilgisayarı Kapat'' dediğimde siyah ekran geliyor sonra direk Hoş Geldiniz diyor ve masaüstü geliyor yani bilgisayar yeniden başlamış gibi msi , windows logosu falan gelmeden direk hoş geldiniz ekranı geliyor.

Edit 2 : Birde arkadaşlar bilgisayarı şimdi yeniden başlattım güç tuşundaki ışık mavi oldu ama bilgisayarı kapat dediğimde direk tekrar açılıp masaüstü geldiğinde kırmızı ve mavi arasında 1-2 kez gidip geliyor ve sonra kırmızıda kalıyor.
_____________________________________________________________

Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözmüş bulunmaktayım. Buraya yazıyorum.

Güç seçenekleri > Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > Kapatma ayarları kısmında "Hızlı başlatmayı aç (önerilen)'' seçeneğini kaldırdım ve bilgisayarı kapattım. Sorunsuzca kapandı. Biraz bekleyip bilgisayarı tekrar açtım. Yaptığım değişikliliği eskiye döndürdüm ve tekrardan bilgisayarı kapattım. Tekrar sorunsuzca kapandı. Şuan sorun çözülmüşe benziyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı