CPU'da 35 Derece İyi Mi?

00berat00

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2014
Mesajlar
107
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sistemin sıcaklık değerleri normal mi ve bu program doğru gösteriyor mu?


AZqM0q.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız program en güvenilir ve yaygın programlar arasındadır. Sıcaklık değerlerinize gelecek olursak bütün parçalar oldukça normal ısı değerlerine sahip. İçiniz rahat olsun.
 
88 derece olması anormal. Sistem parçaları konusunda pek bir bilgim olmadığından net bir şey söylemem yanlış olur. Yani kartın kapasitesini bilemiyorum. Ama normal şartlarda yük altında olsa bile 88 derece olması pek normal değil. Bu arada ben ATI Radeon HD 4300/4500 ekran kartımla 105-106 dereceyi gördüm :D Hala kullanıyorum. Ama normal bir durum değil tabi şuan bu değerlere çıkmıyor.
 
Sıcaklık yükteykendi. Yükte olacağı için %100 yaptım zaten. Oyun oynamıyorsun kartı yük testine sokuyordum. Bir baktım 15 dakikalık var şunu bir yapayım dedim. Yatağa uzananayım dedim oruçlu oruçlu dalmışım %60-65'i bitmişti sıcaklığı görünce hemen kapattım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı