R9 270X Sistem Toplama

grken

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce bu pc nasıl son çıkan oyunları hangi ayaralrda oynayabilirim?

karar pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl amaç oyun ise normal bir 4 gb ram alıp ekran kartını biraz daha yükseltebilirsin. Ama kasanın yanında gelen güç kaynağına ne kadar Güvenilir? Bence hiç güvenilmez.
 
R9 270x in TOP modelini almanı tavsiye etmem. Artifact gibi sorunlar oluyor, bu sorunu araştırıp öğrenebilirsin. Sana tavsiyem Sapphire Vapor olacaktır.
 
Bunu almanızı öneririm. OC yapacaksanız işlemciyi 6300 ile anakartı da Asus M5A97 R2.0 ile değiştirin. M5A97 bütçeyi çok aşarsa MSİ 970A-G46 alın.
Adsız.png
 
Kasayı ben 2 aydır kullanıyorum fx 8350 gtx 770 ile birlikte güç kaynagı hiç bi prolblem çıkarmadı. Kasada çok kullanışlı ssd yuvası kablo gizleme bölmesi falan var ben memnun kaldım kasadan yana sıkıntı olmaz bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranda beyaz çizgiler çıkıyor, kaplamalar bozuluyor. Asus bu sorun için BİOS güncellemesi yayınlamış ama sorun çözülüyor mu bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı