Hackintosh AR9285 Wi-Fi Aktif Etme

Mentor

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar birkaç sorum var bunların çözümü var mı bilmiyorum. Hackintosh konusunda acemi biriyim. Kext olayları varmış sanırım. Onlarla çözülebilir belki.

Öncelikle benim Wi-Fi adaptörüm Atheros AR9285 olduğunu öğrendim. Fakat Multibeast'ın içinde Atheros'un sadece ethernet kartı driverları var. Wi-Fi nasıl aktive edebilirim?

Bilgisayarımı USB'siz boot etmeye çalıştığım zaman beyaz bir boot ekranı beni karşılıyor. Mentor hard diski üzerinden boot et dediğimde elma logosu çıkıyor. biraz bekliyor sonra tekrar başlatıyor bilgisayarı. Fakat USB'yi bağladığım zaman yeşil-siyah bir boot ekranı çıkıyor. Yine aynı şekilde Mentor Hard Diskinden boot et dediğimde sorunsuz açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 
İnternette Kext araştırdım ve bana o wifi driver'ı olarak IO80211Family.kext 'yi önerdi. İndirdim fakat System/library/extensions bölümüne atmaya çalıştığımda zaten böyle bir dosya var diyor. Ve dosyayı değiştiremiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı