4000 TL Sistem Önerisi

Ram'leri 1866 alsan bile O.C. yapmadığın sürece 1600'de çalışacak. Boşuna para verme. Sistemden parça kısmadan 16 GB RAM alabiliyorsan al. Ama 8 GB yeterlidir.
 
O zaman gerek yok şuan ki elimdeki sistemi düzgün bir miktara satabilirsem ramleri 16 yapabilirim.Birde asus rog gtx 760 x2nin sonuçlarına baktım 780tiden bile iyi duruyor.Y ada asus gtx 780 hibrit soğutmalı ve yanına sıvı soğutmayla gelen rc 690 iii yi mi alsam arkadaşlar. Technopatın topladığı sistem kafamı karıştırdı kasa konusunda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa olarak 690 III alabilirsin. GTX 760X2 yerine 780Ti alın. Ayrıca bence kartta sıvı soğutmaya gerek yok. O yüzden 780 Poseidon'u da almana gerek yok. 780 alacaksan 1400 TL gibi bir fiyattan MSİ TF ya da ASUS DirectCU II al.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290x te karar kıldım ben ama genede kararsızlık var 780 mi r9 mu 290x daha iyi duruyor 780den incelemelerle de vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüz 60HZ'lik bir monitör. R9 290X ya da GTX 780Ti alacaksanız monitörü de değiştirmenizi tavsiye ederim. Yazık etmeyin güzelim karta. Monitörü sonradan 120 ya da 144HZ'lik bir monitörle değiştirmelisiniz.
 
Parçalar ne kadar güzel olursa olsun sonuçta monitöre bakıcaksınız bu yüzden güzel de bir monitör ihtiyaç gibi görünüyor sana en son bu sistemi önerebilirim. Eğer ssd çok ihtiyaç değilse monitör olarak asus Vn247H öneririm. Kasayı istediğini alabilirsin ama Corsair cardibe 400r ile Haf 912 arasında 70 tl gibi bir fark var bu yüzden Haf 912'yi yazdım. İyi günler dilerim.
önneri.png
 
Hocam attığınız monitör bayağı hoşuma gitti şöyle bir araştırdımda. Bilgisayarımın yavaşlığından bıktığımdan istiyorum özellikle ssdyi şöyle kaliteyi yüksek kapasiteli bir şey alıp. Ayrıca caviar black ve blue arasındaki farkı çözemedim tek fark isim gözüküyor ama fiyat farkı bayağı fazla. Birazdan bakacağım powercolor ve msin rp 290xlere birini seçeceğim. Odam biraz küçük bir şekilde ayarlayıp o daracık her yeri kapalı bölmeden kasayı kurtarabilme imkanı yaratırsam önerdiğiniz kasayı alabilirim. Veya şu anki kasamın bir üst modeli cm rc 290 iii yanında su soğutmayla gelmesi cezbetti özellikle ve 1-2 ekstra fan ve psu. Ya da direk attığınız kasa işlemci soğutucuyu sonraya bırakmayı düşünüyorum. Düşük fiyatlı sistem toplarken hiç bu kadar arada derede kalmamıştım. Çok sağ olun arkadaşlar aklımda birçok fikir uyandırdınız ve daha çok araştırmama sebep verip yardım ettiğiniz için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı