Yurt Dışından Gelen Telefonlar Nasıl Açtırılır?

30 gün içerisinde yurda giriş yapmış ve 2 yıl içerisinde pasaportuna başka telefon kayıt ettirilmemiş bir kişinin pasaportuna kayıt ettirmen gerekiyor. 119.5 lira kayıt harcını, anlaşmalı bankaya yatırıp, e-devlet üzerinden veyahut bir telefoncu üzerinden başvurunu yapabilirsin. E-devlet üzerinden tavsiyemdir. Çünkü telefoncular (3 büyük operatör bayileri) ne kadar operatörler ücretsiz deseler de en insaflısı bile 20-30 lira ekstra para talep ediyor. Eğer başvuru yapmazsan 60 gün içerisinde telefonun kapanacaktır.

Merakımı mazur görürsen; abi iki ay sonra iPhone 6 çıkacak sen gidip de nereden buldun 4si?Ne kadara geldi sana?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışından getirttiğim için bu kadar ucuz. Iphone 5s 1970 TL şuan. 370 lira karım var. Ürün, jelatinli olarak geldi bana. Sıfır ürün. İnanılmaz derece memnunum. Touch Id ise harika. 5'i piyasaya geri sürebilirler diyorlar.
 
Hangi renk seninki? Kenarlarında kavlama oldu mu hiç? Darbe almamasına rağmen, kendiliğinden?
 
Düşürdüğümden dolayı küçük bir çizik mevcut. Ekran koruyucusu da yıprandı diyebilirim biraz, ancak onun dışında sağlam bir kılıf beraberinde kullandığım için pek bir darbe izi göremedim. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı