Hesap Kapatma | Bir Nevi Memnuniyetsizlik Göstergesidir

  • Konuyu başlatan ufukunall
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 853
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
U

ufukunall

Ziyaretçi
Merhaba öncelikle söylemek istediğim Technopat fikir olarak platform buna diyecek hiçbir sözümüz yok. İki gündür detaylı olarak inceleme fırsatı buldum ve yönetici takımından ve kıdemli olarak görünen üyelerin mesajlarındaki ukala tavırları, bu platformun daha gelişmediğini ve dar görüşlü insanların bulunduğunu gösterdi. Elbette konusunda uzman kişiler var fakat tecrübesiz ve ukalalık yapan tayfa platformun ismine leke düşürmektedir. Ayrıca sosyal alanın kısıtlayıcı olması ve diğer site üyelerininde hoşnutsuzluğunu da değerlendirerek bu platformun bana uygun olmadığı kanaatindeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavrını beğenmediğin insanlar ile muhatap olmayabilirsin, bu senin elinde; forum yönetiminin değil. "Ukala" olanı otomatik olarak bulup forumdan yasaklayacak bir sistem yok sonuç itibari ile.

Gittiğin her yerde istediğin tipte insanları görmeyeceksin, hep senin istediğin olmayacak. Hayat bu, başka bir şey değil. Belki bu platformu bir örnek olarak göstermek sana göre doğru olmayabilir, ancak aralarında bir ilişki kurulabilecek düzeyde bir alaka var.

Sen Technopat'ı bulmuşsun da, daha bilmem onu bunu sorguluyorsun.
 
Technopat Sosyal'in konu sınırlamasının herhangi bir üyeyi sıkıp sıkboğaz edeceğini düşünmüyorum. Kişilerin tavrını nasıl ukala olarak algıladığınızı da anlayamadım doğrusu.
 
Merhaba @omy Platformla hiçbir sıkıntım yok Sosyal yönetiminin düşünmesi gereken bir mevzu. Elbette haklısın herkesin her istediği olmaz. Ama üyelerin çoğunluğu forum yönetimindeki arkadaşları örnek alıyorlar ve yazdıklarından etkileniyorlar.
En azından şöyle bir örnek vereyim @Recep Baltaş bu konuya girmeseydi bu konuya kimse bakmazdı. O girdikten sonra yorum yağmaya başladı.

@Akif "Kişilerin tavrını nasıl ukala olarak algıladığınızı da anlayamadım doğrusu." demişsin insanların hali, tavrı, sözleri ve yazdıklarından bu çıkarımda bulundum. Zaman geçtikçe ve tecrübe ile bunu anlamak kolaylaşıyor. Nitekim bunu sizde bazen anlıyorsunuzdur.
 
Elin parmakları gibi insanlar da bir değildir. Sevgi olmadığında bile insanlar saygı ile geçinir.

Yorumu çok beğendim :like: Daha önce hiç görmemiştim. İmza yapılabilecek derece de mükemmel bir yorum :)

Konuyu açan arkadaşın tespiti yanlış denemez ama burada her çeşit insan bulunuyor. Rahatsız olduğunuz yorumları yetkili/yetkisiz ayırt etmeden rapor ederseniz bir sonuç alma şansınız olabilir. Her insan bir birini sevmek zorunda değildir ama saygı göstermek zorundadır.
 
@Silinen üye Recep Baltaş camdan atlasa konuya bakanlar da atlayacak mı? Hayır. Recep Baltaş'ın konuya cevap vermesinin önemli bir nedeni olduğu düşünüldüğü için çoğu üye konuya bakma gereği duymuştur kanısındayım.

Ukala tavırlar sergileyen kişiyi de rapor edip, metin gireceğin kısma da detaylı bir şekilde yazabilirsin. Yöneticiler raporunu zaten gözden geçireceklerdir.
 
Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkürler. Yalnız ekip olarak olabildiğince cezadan kaçıyoruz. Ama bir yerden sonrada uyarılar artık tınlanmıyor. Bu sebeplede ceza veriyoruz.

Konu daha fazla uzamadan, tartışmaya dönmeden önce kapatılmıştır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı