Youtube video kanalım Chicago'lu Kamyoncu

xenia

Kilopat
Katılım
29 Eylül 2013
Mesajlar
1.284
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce oyun videosu çekmek için bir kanal açtım bunu burada yayınlamak istiyorum...

Chicago'lu Kamyoncu - YouTube

Her gün 1-2 video koymaya çalışacağım. Battlefield 3, dishonerd, deus ex gibi oyunlar.

Bu arada yaşımı belirtmek istiyorum 15 lise 1'e bu sene geçeceğim inşallah.
 
Eline sağlıkta belirtmek istediğim birkaç nokta var.

Sesini ve konuşmanı ne kadar düzgün kullanmaya çalışırsan iyi ilk açtığımda söylediklerini hiç anlamadım diye bilirim kelimeleri çok yutmadan konuşmaya çalış.
Mikrofona bir ayar vermen güzel olacaktır.
Birde video 720p olursa daha iyi olur.

Kendini geliştirirsen biryere gelebilirsin örnek gösterebileceğim bir kanal var kendisini takip etmekteyim ismi Osmanlı Soylusu gerçekten örnek alabileceğin bir kanal tavsiyem birkaç videosuna göz at. :)
 
Birince sorum düzgün konuşamadım biliyorum çünkü evde herkes uyuyordu ve biraz kısık konuştuğum için öyle oldu. Mikrofon ayarını çözdüm baslar açıkmış onları kapattım. Birde 480p oldu biliyorum render atarken 480p çekmişim sonradan fark ettim öbür videoda öyle bir şey olmayacak.
 
Elimden geldiğince korsan oyun çekmemeye çalışıyorum elimde olan oyunları çekiyorum. İngilizce derslerim kötü olduğundan oyunlardaki çevirileri yapamıyorum. Elimde olan oyunların çoğunun türkçe yaması olmadığından dolayı bunu çektim. Ama dediğim gibi öbür oyunlarda gelecek.
 
Biraz daha anlaşılabilir konuşmalısın, ilk dakikalarda izleyicinin ilgisini çekmen gerekecek ve başlangıç için kendine özgü bir giriş bulmaya çalış. Oyun önerisi olarak da Skyrim çekebilirsin, türkçe yaması bulunuyor aynı zamanda. Başarılar dilerim.
 
Skyrim güzel ama daha 15 yaşındayım ve oyunlara o kadar para vermeme izin vermiyorlar indirimlerden aldığım oyunlarım var :D Ama almaya çalışacağım. Bu arada yukarıda belirtim anlaşılmaz konuştum çünkü evde herkes uyuyordu ve uyandığım gibi çektim biraz saçmalık yaptım biliyorum :D Birde kendime özgü giriş bulmaya çalışıyorum ama zor :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı