HD 7670M Battlefield 3 Kasma Sorunu

OkanTds

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2014
Mesajlar
887
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler eski işletim sistemim win7 64 bit. O zaman mediumda kasmadan oynuyodum. Şimdi win8.1 pro 64 bit kurdum oyun low da bile kasıyor. Sorun ne olabilirr ?

  • 4GB DDR3 1600MHZ RAM
  • 2GB 128 BİT AMD READEON HD 7670M EKRAN KARTI
  • İNTEL CORE İ5 3230M 2.60 GHZ İŞLEMCİ

Sorun nedir yardımınızı bekliyorumm.
Pc bu arada laptop ekran kartından anlasılıyor zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sorunun Windows 8.1 ile ilgili olduğunu düşünüyorsan Windows 7'ye geç. Değişen hiçbir şey olmayacak çünkü bu ısınma sorunu. Yaz ayları geldiğinden dolayı sistemin daha çok ısınmakta. Cihazın fanları temizlenmeli ve termal macunu da yenilenmeli.
 
Kışın 35'C, yazın 46'C, Recep Abi haklı. :)

Ekran Alıntısı.PNG
 
Oyun korsan herkes multiplayer oynayamazsın demişti ama oynanıyor. Isı konusuna gelirsek pc ilk açıldığında soğuk olmasına ragmen kasıyor. Bi çözüm önerisi varmı ?
 
Bilgisayarlarımız aynı sadece bende 6gb ram bulunmakta , sorununa gelirsek format attıktan sonra ekran kartı driverını yüklememiş olabilirsin ki bu durumda İntelHDGraphics 4000 ekran kartını kullanma durumunda kalabilir (benim bilgisayarımda 2 kart bulunmakta)Eğer 2.bir kartın yoksa ve Sürücünüde indirdiysen Amd Catalyst Control Center programından gerekli ayarlamaları yapmalısın.

Bu linkden indirebilirsin : AMD Catalyst™ Yazılımı
Forumda yeniyim link yasak ise uyarmanızı isterim.
 
Teşekkür ederim ama ekran kartım kurulu ve son sürüm 14.4 güncel bilgisayardaki birkaç ağır oyunu sildikten sonra biraz daha rahatladı oyun 40-45 fps ye ulaştım öneriler için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı