Brother MFC 7360 Baskıda Beyaz Çizgiler

ekinnemre

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2014
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Brother MFC 7360 Yazıcı, Tarayıcı, Faks makinesı var. Makineyi 1.5 sene önce almıştık. 1 ay önce filan içinde toner olmasına rağmen toner bitti uyarısı verdi. Bende toneri resetledim. Şu anda toner durumu %100 olarak görünüyor. Ancak baskıda beyaz dikey çizgiler oluşuyor. Özellikle kalın yazı stillerinde veya resimli baskılarda çok fazla belli oluyor. Toneri çıkartıp iyice sallayıp yerine yeniden taktım ama işe yaramadı. Yazıcı da toplam daha 800 sayfa filan bastık. İçerisindeki toner tam dolu. Baskılar bu halde çok berbat. Sorunun çözümü nedir? Yarım edebilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum...
 
Firmware=driverlar mı yani :) Nasıl güncelleyeceğim?

Özür dilerim aşağıdaki adresi yeni gördüm bir de daha önceden bana firmware güncelleme uyarısı vermişti ama ben yapmamıştım güncellemeyi. Control center 4 ten veya herhangi bir şekilde yazıcının proğramlarının güncellemeleri kendisinin kontrol etmesinin sağlayabilir miyim? Yani kendi bulup kendi yüklese siteden.
 
Hocam verdiğiniz adresteki dosyayı indirip denedim ama maalesef dorun düzelmedi. Dosyaya tıklayıp birkaç defa ileri dedikten sonra "Dosya zaten sizde yüklü" gibi bir uyarı veriyor ve kurulumu sonlandırıyor.
Sorunu başka türlü nasıl çözebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı