Core 2 Duo Overclock ile 5.5 GHZ'a ulaşması

İşlemciye 5.5 Ghz'a kadar hız aşırtması yapmışlar, şaşırdım kaldım. Bir de zaten yapsa yapsa Türkler yapar.:) Daha önceden görenler olmuş olabilir, ben daha yeni gördüm ve paylaşayım dedim. Video 240p maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben dual core e6500 denedim fakat biosda öyle bir ayar yok. Disable yapınca bir şeyler açılmıyor. MHz'yi değiştirme yok. Fakat gel gelelim özelliklere baktığımda 2.94 yazdı. Overlock olmama gibi bir şey olabilir mi? BIOS çok eski ise? 2 sene önce aldığım Casper kasa. 10 adet video izledim. Hepsi aynı bios fakat bende mhz yazan yere gelemiyorum. Bütün ayarlarla oynadım. Fan ayarlarını bile yaptım overlock olmadı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet şu an dünya rekoru yabancılarda ama yinede Türklerinde bu alanın içinde olması beni çok hoşnut etti. ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben dual core e6500 denedim fakat biosda öyle bir ayar yok. disable yapınca bişiler açılmıyor. mhz yi değiştirme yok . fakat gel gelelim özelliklere baktığımda 2.94 yazdı. Overlock olmama gibi bişi olabilirmi. bios çok eski ise ? 2 sene önce aldığım casper kasa. 10 adet video izledim. hepsi aynı bios fakat bende mhz yazan yere gelemiyorum. bütün ayarlarla oynadım. fan ayarlarını bile yaptım overlock olmadı ?
Bios'unun bu özelliğe sahip olması gerekiyor. İstersen bunun için yeni konu aç, daha iyi yardımcı olur arkadaşlarımız.
 
Netice itibari ile test ortamı kimse eline sıvı nitrojen tüpünü alıp bir yandan iş yapıp bir yandan nitrojen eklemekle uğraşmaz ;)
Anlık maceralar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı