Sosyalde ceza alan birisinin ceza nedeni

Sosyalde ceza alan birisinin ceza nedenini görme şansımız var mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    17
Katılım
19 Temmuz 2013
Mesajlar
2.958
Makaleler
5
Çözümler
1
Sosyalde ceza alan birisinin ceza nedenini görme şansımız var mı? Bir arkadaşımız ile sorununu tartışırken ceza alırsa nedenini profilinde görebiliyor muyuz.
 
Olması iyi olur. Ben burada harıl harıl bilgi yarıştırıyorum. Bir bakıyorum adam gitmiş veya ben. Bilmek istiyorum neden ceza aldığını.
 
Evet ban yeme sebebim şu.

Burası gerçekten ilginç. Neden ban yedim bilmiyorum ne yazsam ban atıyorlar, sadece gülüyorum. Yazmaya korkar oldum.:D Bir ceza bile yersem bırakacağım artık sıkılmaya başladım bu işten.

Screenshot_2014-07-24-05-10-17.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk kayıt olduğumda öyle bir ceza almıştım. Ondan sonra Türkçe hocam görse kırdığı notlara pişman olacak kadar düzgün yazmaya başladım. Bayadır da ceza almadım :) Ama bir süpriz bekliyorum yani her şey olabilir. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk kayıt olduğumda öyle bir ceza almıştım. Ondan sonra türkçe hocam görse kırdığı notlara pişman olacak kadar düzgün yazmaya başladım. Bayadırda ceza almadım :) ama bi süpriz bekliyorum yani herşey olabilir :D
Abi ş yerine s yazmişim ban yedim.
Yani surda muhabbet ediyoruz herkes ne istirse yazar yazım hatası var ise uyarilir. Yorumumu gereksiz bulmuş sayın moderator ban atti simdi ne desem bilemiyorum. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ş yerine s yazmişim ban yedim.

Yargılamak bana düşmez tabi ama şahsi görüşüm; yöneticiler bu olayı çok sıkıya alıyorlar. Tamam, Türkçemizi korumak, sahip çıkmak çok güzel birşey ama forumda bi bilgi alışverişi var, herkes birine yardımcı olmaya çalışıyor. O esnada hızla yazılan bir mesajdaki ufak tefek yanlışların kimseye bi zararı olduğunu sanmıyorum.
 
Yani uyarirsin düzeltmeye çalişirim bence biraz umursamazlık ne görürlerse yapistiriyorlar bani. Belki de okumuyorlardir bile. Tabiki Türkçemizi düzgün kullanmalıyız ama abartiyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani uyarirsin düzeltmeye çalişirim bence biraz umursamazlık ne görürlerse yapistiriyorlar bani. Belki de okumuyorlardir bile. Tabiki türkçemizi düzgün kullanmalıyız ama abartiyorlar.

Böyle demekte doğru değil ama :) Her ne kadar benimde hoşuma gitmiyor olsa bile birini banlamadan önce o kişinin en az 3-4 mesajını düzenliyorlar. Buradaki eksikleri, mesajı düzenledikten sonra bir özel mesajla uyarmıyor olmaları. Ceza uygulanmadan önce "Sayın üyemiz şöyle şöyle bir mesajınızda Türkçe kurallarını ihlal etmişsiniz dikkatli olun" gibisinden bir uyarı yapılabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bile yanlış yazdığının farkında mısın? Yetkililere sitem etmeden önce düzgün yazsan. Ayrıca işlerini iyi yapıyorlar. Sosyal'de kurallar katıdır. Burayı böyle seviyeli yapanda bu. İlk başta millet kuralları okumuyor. Sonra neden ban yedim diyorlar ve yöneticileri suçluyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı