Corsair 400R kasaya modifikasyon

Arkadaşlar merhaba. Kasama küçük bir modlama yaptım. Mavi led taktım kasanın ön tarafına ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Buyrun resimler:
Bu kasanın çıplak hali:

400r Ön kısım.jpg


Bunlarda mavi ledler uçları hazır aldım:

Mavi LED.jpg



Bu kabloyuda evde buldum ledlere güç vermek için kullandım:

Molex.jpg


Bu iki kablodan gücü aldım diğerlerini kestim :

Molex Siyah Sarı.jpg


Ledleri güzel bir biçimde yapıştırdım:

400R LED mod.jpg


Uçları (+)-(-) şeklinde bağladım yoksa çalışmıyor:

Kablolama.jpg


Ve sonuç ben bu kadar güzel olacağını beklemiyordum açıkçası :)

400R Led Mod 2.jpg


Kasa önü logolu.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kasayı satmıştım, resimlerinide hiç çekmemiştim. Aslında bende Dvd-R takılan yerlerdeki ızgaraları boyamayı düşünmüştüm, veya oraya Nvidia logosu yapmayı.
76274_1.jpg

Ön taraftaki o 3 parçayı söküp Nvidia logosu yapmayı düşünüyorum. Daha sonra tekrar yerlerine takacağım. Zaten bende Dvd-R yok.
 
Anladım hocam. Bende öndeki ızgaraları boyuyacam ama renkte çok kararsız kaldım mavi mi kırmızı mı? Anakartta mavi renkler var aslında uyum açısından iyi olur mu bilemedim.
 
Anladım hocam. Bende öndeki ızgaraları boyuyacam ama renkte çok kararsız kaldım mavi mi kırmızı mı? Anakartta mavi renkler var aslında uyum açısından iyi olur mu bilemedim.
Kastettiğim şu ön tarafta görünen Dvd-r takma yerleri. Takıcağınız zaman söküyorsunuz ya onları diyorum. Bence Mavi boyayın belki bende mavi alırım tekrar. Yalnız UV olunca nasıl oluyor onu da merak ediyorum.
 
Kasadan sökmeyi unutmayın ızgaraları, birde arkalarında sünger oluyor, ona da dikkat edin. Bakalım belki bende mavi ye boyarım veya yeşil Nvidia amblemi.
 
uploadfromtaptalk1406282867924.jpg

Boyayı aldım arkadaşlar. Zımparalamam gerekiyormus biraz ızgarayı kullanmadığım ızgarada deneme yapıcam şimdi sonucu sizlerle paylaşırım.
 
Arkadaşlar bende kasamı beyaza boyamak istiyorum. Nasıl yapmam gerekiyor ? Kaç numara zımpara kağıdı almam gerekiyor ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı