Battlefield İçin 5000TL'lik Masaüstü Sistem Toplama

Daghan07Daghan

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Dell M6500 kullanıyorum. Ama Render yaptığım için çok kullanışlı geliyor. Ama oyun performansına gelirisek bir performans almayı beklememiz saçma olur. Karar verdim çok pahalı olmayan en fazla ama yani en fazlanın fazlası 5000 tl olacak full herşey dahil (Farem var.) bir oyun sistemi istiyorum.

Ama esas amacı FPS oyunları. :) Özellikle Battlefield 4'ü ve Battlefield Hardline'ı kasmıyacak.(Low veya Orta'da) bir bilgisayar istiyorum. Eğer 5000 tl'ye olmaz derseniz, olacağı kadar olsun. :) Bunun için 10000tl'lik sistem alamayacağım. :) Bu sistemi almak kesin değildir arkadaşlar inanmayanlar lütfen yazmasın ama canları sağolsun. :) Ama işallah büyük ihtimal alacağım gibi gözüküyor. Ben Kanada'da yaşıyorum.

Ama yazları Antalya iki ülkeden de alacak yerlere bakıp söyleyebilirsiniz. Ama şuan Türkiye'deyim yani Vatan Computer filan olabilir. :) Şimdiden çok teşekkürler. Ama özellikle acaba şeyi bilgilendirir misiniz ? Sizin önereceğiniz 5000tl'lik bilgisayar oyunlar için ne kadar kasmadan veya az kasmak arada sırada kasmak anlamında gider. En azından 3 yıl kullanmak isterim de olanaksız mı ? :( Şuan Battlefeld 4'te ve Battlefield Hardline Beta'da kasıyorum çok fazla hem de LOW'da. :( Kasmıcak ve en azından 2 yıl kullanabileceğim, en fazla 5000tl'lik sistem önerisi yapabilir misiniz ?

Bu ay içerisinde alırım kazasız belasız ama almama olasaılığımda var. Çünkü 5000tl'ye 5 yıl hiç kasmıcak biri bilgisayar çıkmayacağını biliyorum. Siz ne derseniz? Onu yapacağım eğer az para biriktir derseniz birktiririm. Ama şuan almak bayağı istiyorum. Hazırda 6000tl var ama 1000tl's cepte kalsın. :) Böyle bir bilgisayar tavsiyesi yapabilirseniz sevinirim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
image.jpg
 
Yaşanmış bir olaydan örnek vereyim ben:
Yaklaşık 3 yıl önce 5500 Tl gibi bir fiyata PC toplamıştım. Yani BF3 crysis 2 yeni çıkmıştı. Bana mısın demiyordu. 1080p ve Ultra'da BF3'te 100 fps civarında geziyordu. (Multiplayerde de aynı pernorması veriyordu)
2013'ün sonunda çıkan BF4'ü ise Multiplayer kısmında Ultra +1080p'de 45-60 fps arası alıyorum. Ama Singleplayer modunun grafikleri daha detaylı olduğu için gördüğüm minimum fps 20 civarı. Ortalama ise yine 40-50 lerde geziyor ama ani shuttrering'ler meydana geliyor ara ara. BF5'teki durumu sen düşün. Iyiki geçtiğimiz hafta R9 295X2 alıp rahatladım. Bu kartla sadece Watch Dogs'da Sıkıntılar yasıyorum ki bu da oyunun kendi problemi aslında. Diyeceğim o ki ben herşeyi Ultra da oynarım diyorsan 5.000 Tl'lik sistem seni 2 şansın varsa da 3 BF oyunu daha götürür. (hardline gibileri sayma grafik teknolojisi tamamen BF4 ile aynı)
 
Hunter vallahi ben Ultra'da oyniyacağım diye kendimi zorlamam ama tabiki şuan oynarım ama kastıkca düşürecem böyle yaparsam hiç kasmayacak kaç yıl götürür ve sen de bir tavsiye yapar mısın sistem Vatan'dan ?

Arkadaşlar bunda soğutucu yok onu da siz söyleyin böyle bir bilgisayar nasıl olur. :)
Technopat.png


Ramı koymayı unutmuşum. Kalan bütçeyle soğutucu söyler misiniz ? Windowsu ve monitörü de nasıl yapcam bilmem. :) Emeğe saygi diye bir şey var ama Wndows 8'ler şuan kaç para ki ? Bir de monitör önerseniz çok büyük olmayan güzel kaliteli en fazlaz 500tl olan.

Ve bu mu? Microsoft Oem Windows 8.1 Pro 64 Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar
Ya da bu mu ? Microsoft Windows 8.1 32 Bit/64 Bit Tükçe - Vatan Bilgisayar
OEM ve KUTU hangisi ?

Technopat.png
Technopat1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı çok abartıyorsunuz arkadaş sonuçta oyun oynayacak. Ki bence bu sistem hayali, hayali değilse benim fikrim ilk başta 2500 - 3000 TL'lik bir sistem toplaman ve geri kalan parayla da bu sistemi ileride upgrade yapman. Eğer dediğimi yaparsan sistemini daha uzun süre kullanırsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı