Forumda Windows 8 neden bu kadar çok tavsiye ediliyor?

Neden Windows 8.1 kullanılmalı?
  1. Bu dünyaya gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi olduğu için,
  2. Donanım optimizesi tavan yapmış olduğu için,
  3. Hangi donanımın takıldığını anlayan ve ona göre ayar yapabildiği için,
  4. En gün Windows sürümü olduğu için,
  5. En son çıkan Update'lere çok hızlı erişebildiği için,
  6. Çok fazla yamalanmaya gerek duymadığı için,
  7. Windows Mağaza'sı var olduğu için,
  8. Klasik başlattan kurtulup çok daha modern ve basit bir arayüze sahip olduğu için,
  9. Daha güncel sürücülere sahip olduğu için,
  10. Önceki Windows'lar da açılmayan oyunları bile açabildiği için
Windows 8.1 tavsiye ediyoruz. İsterseniz bu listeyi baya uzatabilirim. En genel hatlarıyla bu 10 maddedeki sebepten dolayı geçilir. Bak 7'de durursun ama lisansın vardır bir şey demem, XP'de durursun mecbur bir programın yüzüne bir şey demem ama gidip de korsan XP ve 7 kullanıp da onu orada tutmaya zorlayacak bir programda yoksa kusura bakmasın "Geri kafalıdır.". Başlat menüsü yok diyede direnmeyin 3. parti uygulamalar geri getiriyor (ama bence MetroUI varken Start Menu gereksiz, hemde çok gereksiz).

Anladın mı?
 
Windows 8.1 her açıdan daha iyi. Daha güncel, daha modern görünümlü, daha hızlı. 8.1 veya 8'i sevmeyenler genelde metro arayüzüne alışamayanlar.
 
O zaman da onu önereceğiz. Windows 7 en güncel işletim sistemiyken XP ya da Vista yerine nasıl onu öneriyorsak ? Fan boyluk yapan sensin. En güncel, en yeni, en gelişmiş olan hangisi ise biz onu önereceğiz. Bir işletim sistemine saplanıp kalmayız.
 
Güncelken de Windows 7 övülüyordu fakat artık güncel değil. Güncel sistem her zaman iyi sistemdir. Beta sistemler hariç tabii :D.
 
Windows 9 çıkınca ne olacak? Bütün bu yazılarınız çöpe gidecek. Önceki bilgisayarımda açtığım oyunları (Warblade) Windows 8.1'de açılmıyor.
Açmayı beceremiyorsundur. Dostum Vista içinde yazılan ve çalışan her program ve sürücü Windows 8'de stabil olarak çalışıyor. Vista parmak izi sürücüsünü dahi 8'de çalıştırdığım için biliyorum. İstersen görsel atarım. Benim için çok da problem değil.
 
Windows 8.1'de 2003 yılından kalma oyunlarımı bile açtım. Üstelik orijinal ve son sürüm bile değillerdi.
 
Windows 9 çıkınca ne olacak? Bütün bu yazılarınız çöpe gidecek. Önceki bilgisayarımda açtığım oyunları (Warblade) Windows 8.1'de açılmıyor.
O zaman XP kullanalım, nasıl olsa sürekli yenisi çıkıyor. Ne gerek var, değil mi? Ayrıca o kadar eski oyun yükledim, çalışmayan 1 tane oyun olmadı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı