AMD Bileşenli Oyun Bilgisayarı Toplama

Mustafa kardeşim ben de R9 280x alacağım bazı oyunlarda o kadar fps oynamaları olur yapacak bir şey yok. Benim söylediğim Asus modellerinde sadece R9'lar soğutmasıyla ilgili sorunlar. Bu sitede okudum, yoksa benimde tercihim her zaman Asus :D
Sonuçta 1 defa alıyorum iyi araştırarak almalıyım dedim , bu soruna denk geldim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer bileşenler hakkında benden daha bilgili arkadaşlar var ancak 280X VaporX kullanıcısıyım neredeyse 1 aydır. Açıkçası ısı ve performans bakımından bir sorun yaşamadım. En azından nüans oluşturmaya yeter umarım. F/P açısından tatmin edici benim için.

Edit: Asus'la arasındaki soğutma konusuna değinecek olursam; Asus'un sorun çıkaracak, en azından kronik bazda -istisnaları dahil etmiyorum bu noktada- bir marka ya da üretici değil. Ekran kartını almadan önce bayağı araştırdım bu konuyu. 280X soğutma sistemi olarak iyi diyebiliriz ancak "sistem olarak" iyi. Yani Asus'un bir acizliği söz konusu değil. Üretim bu şekilde ya da ben böyle anladım çarpık İngilizce bilgimle.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı