8.Sınıfa Geçtim! 8'den Sonra Hangi Liseye Gitmeliyim?

Peki bilgisayar mühendisleri ne yapıyor?
Fazla heyecanlısın, teknik servis işi çok da iyi bir meslek sayılmaz, kendim meslek lisesi öğrencisi olduğumdan söylüyorum meslek lisesinde okuyarak güzel bir iş sahibi olmak mümkün değil, Asus gibi bir şirketde çalışmak istiyorsan iyi bir üniversiteden mezun olman gerekir, meslek lisesinden de üniversiteye gitmek zor. İlla ki ben lisede iş eğitimi görmek bilgisayarlarla vs uğraşmak istiyorum diyorsan Anadolu Meslek veya Teknik Lise'lere gitmen gerekir Anadolu için yerleştirme sınavı sonucun iyi olmalı Teknik Lise için de 9. sınıf notların çok iyi olmalı. 8'e yeni geçmişsin bunları düşünme ve sınava olabildiğince iyi hazırlan.
 
Sen bence kolaya kaçma, karnenin bir önemi yok. Çalış ve bir Anadolu Lisesi'ne git. Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi şeyler oku.
 
hocam bnm teog çok pis geçti ama kafam çok karışık ne yapacağımdan biraz yardmcı olsanız

ben klavyeyi çok seven bir insanım sizce sekreter olmam için hangi bölümü okumam lazım
 
Dostum bırak teknik servisi, bilgisayar mühendisliği oku. Hem donanım hem de yazılım yönünden gelişirsin iyi de bir mesleğin olur maddi yönden sıkıntıların da olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı