Sizce Türkiye'de iPhone hava işi mi? İhtiyaç meselesi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hava işi değil çünkü artık herkes de var İphone. Hava atmak için alanlarda var tabii :) .
 
Şimdi los angeles' te olsak haklısınız ama Türkiye'deyiz :D Bir İphone askari ücretin, 2.5 katı fiyatında :D
 
Ya şimdi bu mantıkla herkes 1000 liralık sistem toplasın mesela. 3000 lira "hava işi" oluyor. Taksite girebilen, ödeyebileceğini düşünen gider alır. Çok matah bir şey değil. Ha sen ev geçindiriyorsundur, elinde işini gören bir cihaz vardır, ailenin geçimini güç bela sağlıyorsundur, gidip çoluğunun çocuğunun nafakasını yatırırsın, o çocukların ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelirsin, o başka. O adama ne desen haktır. Diğer türlü ödeme gücü olan adama bir şey denemez. Şahsi zevkidir.
 
Evet zengine pahalı gelen tek şey, nedir oda başkasının egosunun kendisininkinden daha yüksek olmasıdır ama bir 4 kişilik ailenin aylık kişi geliri , ortalama 250 - 300 TL'dir . Şimdi böyle bir aileye, askari ücretin 2.5 katı telefon almak üstüne üstelik diğer çocuğun kıskançlığından bir tane daha etti mi 5000 TL , kalak kalka biliyorsan altından :D
 
Ben bu konuya iyimser yaklaşamıyorum ne yazık ki. Bu noktada saygısızlık olarak anılmasını istemiyorum yazacaklarımın. Maddi olarak zor durumda olduğum için bir dönem kaçak sigara tüketmek zorunda kaldım. Haliyle arkadaşlarımla görüşmeye de devam ediyorum. Bir mekanda güzel güzel oturup muhabbet ederken paketi çıkarıp bir sigara yaktım. Arkadaşım demeye dilim varmıyor; andavalın teki "o paket buraya yakışmıyor" gibi istifra benzeri cümleler kurmaya başladı. Bu çocuğun almış olmak için aldığı MacBook'a yana döne Windows yüklemeye çalıştığını, jailbreak'siz iPhone'una nasıl mp3 transfer edeceğini bana danıştığını hatırlıyorum. Başka da bir şey söylemiyorum.

Edit: İmla.
 
Dünyanın en saçma icadlarından birtanesi. Dünyadaki maddesel bakış açısının en büyük göstergesi. Sadece gösteriş ve Cem Yılmaz'ın tabiriyle "g*t'ten uydurulma ihtiyaç" kategorisine giriyor.
Kimisine göre gösteriş kimisine göre hava cart curt bende iphone kullanıyorum birde JB yapınca Android'in hiçbir özelliği kalmıyor yanında
 
İphoneyi alan çogu kişi hava atmak için alıyor ancak bazı yetişkinler 'hızlı olsun,donma olmasın' yönüylede alıyor
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı