700 TL'ye Telefon Önerisi

GM Discovery kesinlikle uzak durulması gereken bir cihaz. 4G destekli T50 varken hangi akla hizmet halen Discovery öneriyorsunuz ?

Windows Phone' lu telefonları tavsiye etmem. Uygulama mağazasında fazla uygulama yok. General Mobile Discovery' ye bakabilirsin.

WP mağazasına en son ne zaman girdiniz bilmiyorum ama her ihtiyacı karşılayacak binlerce uygulama var. Android gibi de çöplük değil, şimdilik.
 
3g yi zor buldugun bir ülkede 4g destekli telefon ütopya kaçıyor. Kendi evimde 3 mbt i zor görüyorum ben. Windows Phone istiyorsan 720 yada 1320.
 
[HASHTAG]#recep baltaş[/HASHTAG] GM ile ilgili bir inceleme yapabilir misiniz? Telefonun neden kötü olduğunu daha detaylı bir şekilde anlatırsanız çok güzel olur.
 
Android düşünüyorsan tavsiyem T50 veya Moto G'dir. Ama o fiyata daha az kasacak Lumia cihazları düşünebilirsin. Ön kamerası ve flaşı olduğu için 625'i öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı