Çözüldü Facebook Profilime Ulaşamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Psycho

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
107
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle arkadaşlar konuyu hangi bölümde açıcağıma karar veremedim çok özür dilerim. Yaklaşık iki yıldır bu sorunu yaşıyorum. Facebook'u açınca daha önceden açmış olduğum sayfaları yönetme ekranı geliyor, normalde ana sayfaya geçeyim diyecem ama o da kaldırılmış. Bir şekilde arkadaşlarıma mesaj atayım diyeceğim, ama ne ben arkadaşlarımı aratıp görebiliyorum ne de onlar beni görebiliyor.

Ld1DkG.jpg


Resimden de anlaşılacağı üzere Facebookta hiçbir şey yapamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba kimse böyle bir sorun yaşamamış :( Benim tek derdim yüklediğim onca fotoğraf. Keşke onlara ulaşabilsem.
 
Bilgilerimi Facebook'tan nasıl indirebilirim? | Facebook Yardım Merkezi | Facebook
Ek olarak buradaki konuyu doldurun ekran görüntüsü de ekleyin. İngilizce yazmanızda fayda var.
Giriş Sonunu Bildirin | Facebook
Bu konuyu açalı 1 sene olmuş fakat ben hala verilerimi indiremedim. Dediğiniz şeyleri söylediğiniz vakit denemiştim ama facebook verilerini indir gibi bir seçenek maalesef yoktu. Son zamanlarda daha çok caba sarf ettim facebook hesabım içerisindeki verileri kurtarmaya ama hala başladığım yerdeyim. Geçen bu sürede birileri benim sorunumu çözmüş olmasını dileyerek tekrar başlatıyorum konuyu. Umarım tekrar yardımcı olursunuz...1.png Bir yıl önce attığım fotoğrafla arasında hala hiç bir fark yok.
 
Facebook'a mail atmalısın. Türkçe olarak gönderme imkanında var hem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef öyle bir seçenek olmadığı için yapamamıştım.
Çünkü siz kullanıcı değil facebook sayfası kullanıyorsunuz ve hesabınız ona bağlı. Siz sayfa hesabından normal kullanıcı hesabına geçmedikçe indiremezsiniz. Ayrıca bu cevabı size önceden özel olarak bildirdiğimi hatırlıyorum. Size olmasa bile sosyalde veya sosyalden bir kişiye özel olarak aynı sorunu yaşadığı için bildirdiğimi biliyorum.
 
Uzun süredir siteye girmedim maalesef geç yazıyorum. Bugün girmeyi denedim açıldı çok teşekkür ederim arkadaşlar ve sayın yöneticim. :) Kimlik fotoğrafımı gönderdim ve sorun öyle çözüldü. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı