3D Vision 2 destekli monitörde AMD ekran kartı ile 3D oyun oynanabilir mi?

HUNTER

Kilopat
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
754
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bu konuyu günlerdir yabancı forumlarda araştırmama rağmen bir sonuca varamadım ve son olarak da burada sormayı uygun gördüm.
Şimdi soruya gelmeden önce birkaç fikrimi belirtmek istiyorum. AMD kart ile 3D oyun oynayabilmek için gerekli birkaç şart var bunlar;
  • Eran kartın 3D desteklemesi lazım
  • Monitörün 120 Hz ve 3D destekli olması lazım
  • Aynı anda da displayport'a sahip olması lazım.
Bunlar haricinde herhangi bir kısıtlama yok diye biliyorum.
Şimdi olaya gelelim. Benim ekran kartım R9 295X2 yani 3D'yi destekliyor. Geriye de 120 Hz, 3D ve displayport'a sahip monitör bulmak kaldı. Ben biraz araştırdım ve Asus VG248QE modelini buldum. (Tabi bu monitörü sadece örnek olsun diye söylüyorum.)

Sorum ise şu: Ben böyle Nvidia'nın 3D Vision 2'sini destekleyen bir monitörde (120hz/3D/displayport'a sahip) AMD kart ile 3D oyun oynayabilir miyim? Gözlük olarak da Nvidia'nın kiti olur veya başka bir şey olur far ketmez.
 
O programı alırım sorun olmaz da aldıktan sonra olacak mı ondan emin değilim. Uğraşmamın sebebini ise bilmiyorum :D Aslında aklımdan Samsung'un 1ms'li 4K monitörü de geçmiyor değil. Beni tek endişelendiren ise 60 Hz olması.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı