GTX 770 Isınması normal mi ?

compq01

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
50
BF4 ultra grafiklerde 1920x1080p çözünürlükte, arkada birkaç program açıkken, Ekran kartı sıcaklığım 84ila 99 derece arası gidip geliyor. MSI gtx 770'dir ekran kartım sizce normal mi?

Bu arada kasam gerçekten dar bi masa içinde duruyor. Yan tarafları kapalı arka tarafı ise duvara bakıyor. Gerçekten hava sirkülasyonu ekran kartı açısından zor bu sıcaklıklar zarar gösterir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kasayı o dediğin yerde tutma. Ferah bir yerde olsun.
Kasaya fan takviyesi yap.
Ekran kartı fanları yüksek devir çalışsın.
Kasa içi kabloları düzenli tut.
 
O sıcaklıklar'la fazla yaşamaz o. Kasanızı güzelce havalandırın sonuç değişmiyorsa, garantinin kapısını çalabilirsiniz. :)
 
Kasanın içini temizlemeyi deneyin.Tozlar yüksek ısının etkisiyle yapışmış gibi bir hal alabilir.Bahsettiğiniz yer kasanın ısınmasına, hava almamasına ve sıcak havayı dışarıya atamamasına neden olur. Fanların yerlerine göre kasanıza uygun bir yer ayarlayın.Yazılan cevapları uyguladıktan sonra da sıcaklık değerlerini buraya yazarsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olunabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı