İPhone 5-5s vs. LG G3

Ayas.

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2014
Mesajlar
1.283
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdiki telefonum Nokia 5800. Değiştirmek istiyorum ben Apple taraftarıyım fakat G3 incelemesini de izledim o da fena değil. Sizin görüşleriniz nedir?
 
Sana kalmış bir olay. Android kullanabilirim ben dersen G3 al. Kullanamayacağını düşünüyorsan iPhone al. Gerçi iPhone alacaksan 6'yı beklemen daha iyi olur.
 
Yeni model çıkınca eskisi biraz gözden düşecek. 5S'in küçük ekranı size yeterli gelir mi bilemem tabii.
 
Bana yeter. Telefonda işim Twitter, Instagram, Vine, Facebook, Technopat, Youtube. Ha bunlar için ucuz bir Android'te işini görür derseniz birazda arkadaş ortamında kendini belli etsin istiyorum ezik kalmasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer illa Apple olsun diye bir takıntınız yoksa LG G3 alın kesinlikle pişman olmazsınız. Ama Apple olsun diyorsanız da 5S değilde 6 yı beklemenizi şiddetle tavsiye ederim.
 
Arkadaşın cümlelerini değerlendirdiğim zaman Android telefona yönelmemesi gerektiğini düşünüyorum. iPhone alması en uygun tercih olacaktır. Android'te yapamayacağını görebiliyorum çünkü.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı