P5G41T L-MX Anakarta Ekran kartı takınca başlayan donma problemi

Alptuq-Yman

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2014
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 1 ay kadar önce AMD Radeon R7 240 Ekran kartını Vatan Bilgisayardan satın aldım ancak taktığım zaman bir süre sonra oyun oynarken bir anda ekran donuyor ve kulaklıktan veya hoparlörden ses geliyor dızzzt şeklinde. Ama kasadan hiçbir ses çıkmıyor. Ekran kartını çıkarınca sorun ortadan kalkıyor ancak ben ona para verdim ve bir köşeye bir atmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardım.

  • Anakart : P5G41T L-MX
  • İşlemci : İntel Pentium E5700 3.0 GhZ
  • Bellek : 2GB


@Recep Baltaş abi lütfen yardım edersen sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaş 1 ay kadar önce AMD Radeon R7 240 Ekran kartını Vatan Bilgisayardan satın aldım ancak taktığım zaman bir süre sonra oyun oynarken bir anda ekran donuyor ve kulaklıktan veya hoparlörden ses geliyor dızzzt şeklinde ama kasadan hiçbir ses çıkmıyor ekran kartını çıkarınca sorun ortadan kalkıyor ancak ben ona para verdim ve bir köşeye bir atmak istemiyorum ne yapabilirim lütfen yardım

Anakart : P5G41T L-MX
İşlemci : İntel Pentium E5700 3.0 GhZ
Bellek : 2GB


@Recep Baltaş abi lütfen yardım edersen sevinirim
Ekran kartında sıkıntı olma olasılığı bana göre milyonda bir harddiskin yavaşlığından kaynaklanabilir.Arka planda çalışan uygulamalar sistemini fazlasıyla yoruyorda olabilir.
3 tavsiyem var
Format at
Grafik kartını garantiye gönder ve Anakartını değiştir
SSD kullan ve format at.
 
Ekrankartını ve diğer donanımları güncelle. Sorun hala devam ediyorsa ve sorunu ekrankartını çıkartarak çözebiliyorsan ekrankartında arıza var demektir kardeşim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı