Tek fanlı Asus Gtx 750 ti çift fanlıya göre ciddi performans farkı olur mu?

Alacaksanız bence 3 kuruş fazla verip hem daha iyi soğutma, hemde daha iyi bir görsellik olsun diye çift fanlı modelini alın.
 
Ben tek fanlı modelde o.c. yabılabiliyor diye biliyorum. Bilen biri bizi aydınlatabilir mi?
Eğer internetten sipariş edecekseniz veya yaşadığınız şehirde
MSI GTX 750 Ti varsa çift fanlıyı alın. Performans farkı aman aman olmaz ama MSI daha havalı duruyor [emoji41].
 
Ben tek fanlı modelde o.c. yapılabiliyor diye biliyorum. Bilen biri bizi aydınlatabilir mi?
Eğer internetten sipariş edecekseniz veya yaşadığınız şehirde MSI GTX 750 Ti varsa çift fanlıyı alın. Performans farkı aman aman olmaz ama MSI daha havalı duruyor [emoji41].
 
Tek fanlı da çift fanlı da OC'lidir. Kart zaten ısınmadığından dolayı ben tek fanlı öneriyorum. Görsellik için 40-50 TL az para değil.
 
Ben tek fanlı olanını kullanıyorum. Çift fanlı olanının GPU'su tek fanlı olanında %5 daha hızlı. Tek fanlı olanını da overclock yapabiliyorsun fakat tek fanlı olanı biraz ısınıyor. Ben oyun oynarken en fazla 72 dereceyi gördüm fakat GPU 98 dereceye kadar dayanır hatta ASUS'un overclock için kullanılan programdaki skalada maksimum 130 derece gösteriliyor, o sıcaklığa kadar dayanır mı bilmem.

Eğer oyunları FullHD çözünürlükte oynayacaksan test videolarında bazı oyunlarda yoğun anlarda anlık FPS düşmesini anlayabiliyorsun ama anlık olduğu için çok etkilemiyor olduğunu söylüyorlar. Bu nedenle FullHD'de (1920x1080) oyunları oynuyorsan Çift fanlı olanının GPU'su daha hızlı olduğundan anlık düşmelerin farkına varma olasılığın azalır. Ama benim gibi 1280x1024 yada 1366x768 veya 1600x900 gibi çözünürlükte oyunları oynuyorsan çift fanlı versiyonunu almana gerek yok. Bu çözünürlükte oyunları tek fanlı versiyonu anlık düşmeler olmadan rahatlıkla oynatır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı