MSI MS 7143 nasıldır?

KemalT78

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben ufak kardeşime bir kasa yapmaya karar verdim. Ufak online oyunlar oynuyor. Şimdi sağdan soldan buluyorum parçaları. Bende de bir anakart var. Tam 10 senelik. Anakartlardan hiç anlamam. Resme göre iyi yada kötü yorum yapar mısınız?

Bir de 512 MB ekran kartı, 4 GB RAM, 500 GB HDD takacağım. Yani ufak tefek oyunlar için ideal mi yoksa yeni almam gerekir mi?

Alacak olacağım anakart da 200-300 TL'lik olur en fazla. Dediğim gibi hiç anlamam. Resimden anlayabilir misiniz acaba?

Ve resimdeki o işlemci acayip ısınıyor. Termal macun fan falan her şey varken 90 dereceyi görüyor. Direk PC açılır açılmaz. İşlemci mi bozuktur, fanlar düzgün çalışıyordu kontrol ediyordum.

198cGqH.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız sanırım şu: MSI Türkiye 915PL Neo-V

Bu anakarta 2GB'den fazla RAM takılmaz. PCI-E slotu var. Bir HD4850 veya HD4870 ekran kartı gider gibi. Ayrıca anakart DDR destekli. Yani arkadaşların da dediği gibi çok eski. Bu zamanda bu anakartla oyun oynamak çok zor. Ama toplam bütçenizi belirtirseniz size makul bir sistem önerebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı