İnternet Erişimi Gidiyor

kori

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
221
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Masaüstü PC kullanıyorum. Bilgisayarımı yeniden başlatınca, uyku modundan çıkarınce veya modemi resetlemeden ikinci açışımda bilgisayar internete bağlanmıyor. PC'yi kapatmadan önce her şey normalken dediğim şeyleri yapınca internet simgesinin üstünde sarı ünlem çıkıyor. Modemi kapatıp açmadan düzelmiyor.
Modemim: Zyxel P-660N-T1A.
Wireless Adaptörüm: Zyxel NWD2105. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Başka bilgisayarlar da bu sorunu yaratıyorsa sorunun modemdedir. IP veremiyordur. Ama sadece senin bilgisayarına özel bir durum ise o zaman Wi-Fi adaptörün problemlidir.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?
 
Telefonda tablette bu sorunu yasamadim ve kardesimde laptopdan baglaniyor ama hic gelip bana boyle bir sey oluyor demedi. O zaman Adaptor de sorun var. Isletim sistemim Windows 7

Telefonda ve tablette bu sorunu yaşamadım ve kardeşim de Laptop'tan bağlanıyor ama hiç gelip bana böyle bir şey oluyor demedi. O zaman adaptörde bir sorun var. İşletim sistemim Windows 7.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sürücüyü kurmayı dener misin ? Ayrıca Windows 8.1 kurmanı tavsiye ederim.

ftp://ftp.zyxel.com/NWD2105/driver/NWD2105_2.00(Win8).zip
 
Bu sürücü Windows 8 için mi? Windows 8.1 iyi ama hem korsan kullanmak istemiyorum hem de Casper marka PC kullanıyorum. Bir yerde görmüştüm galiba Casper'ın eski bilgisayarlarına Windows 8 kurulmuyormuş. Ben 2010'da aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Casper.

Şimdi size BIOS güncellemesi yaptıracağım ancak cihaz garanti dışı kalacak. En iyisi servise göndermeniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı