Mavericks 10.9 .4 yüklenmiyor

darkphobia

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
asus x550l laptopum var. 10.9.4 raw dosyasını clover ile boot ediyor.
yükleme esnasında bluetoothHCI complete den sonra bilgisayar yeniden başlıyor.
Sorun ne olabilir.
Denediğim bootarglar:
IGPEnabler=N GraphicsEnabler=N -v -x -f UseKernelCache=N dart=0
-v GraphicsEnabler=Yes


M9bdA1.jpg
 
mehabalar x550lb xo24h benimde bilgisayarım..
yeniden başlattıktan sonra esc ile uefi:usb ye girip cloverla olusturdugun harddisk bölümüne boot ediceksin bunun için ilk ikon değil 3.ncü ikon seçliyor ama boot etsende söyledikleri komutlarla [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! hatasında takılıyorsun kexteri silmene rağmen.yapabilirsen haber edersen sevinirim karşılıklı yardımlaşabiliriz forumda eskisi gibi yardımlaşma yok.

Kod:
https://www.technopat.net/2014/04/01/dual-boot-uefi-windows-8-1-ve-mac-os-x-mavericks-10-9-2-kurulum-rehberi/
rehberde bahsediyor..
 
Çok teşekkürler hocam dediğin yere kadar geldim... Kextleri sildim olmadı...

Herhangi bir gelişme olursa buraya yazarım birde şunun farkına vardım benim diskim mbr partition şeklindeymiş. Gui partitiona çevirip tekrar kuracağım .
 
Kurulumu yaptim sonunda..

Nkaanvlr arkadasim su sekilde oldu
Clover graphics inject kisminda fake id kismindaki 0x00000000 olan yeri

0x0000160a ile degistir
inject intel + kalsin boot et kurulum devam ediyor yalniz graphic cartı tam uyumlu değil.
3mb olarak goruyor hd4400'ü daha sonra duzeltiriz insallah. Recep hocamizin videosunu izleyecegim birde.. Tam izleyemedim.
 
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun..
Hangi kurulumda hangi kodları kullandın? sadece fake id değiştirmek yetti mi ve birde appleintelhd kextlerini sildin mi?
Geri dönüş yaptığından teşekkür ederim
 
Sagol sadece nvda kextlerini sildim. Ardından anlattıgım gibi graphics injector kismındaki ayarları yaptım mavericks masaüstünü gördüm.. Simdi ise hardiskimi GPT partition olarak sıfırdan formatlayıp kurulum yapacağım.
 
Herşeyi silbaştan yaptım şimdi senin başta dediğin gibi nvdia kextlerini silince ioBluetoothHCI-complete de donmaya başladı.Önceden böyle bir sıkıntı yaşamamıştım buna nasıl çözüm buldun ? 10.9.4 sürümü yandex diskten indirdiğim aynı raw dosyası şimdi burda takılıyor
 
Hocam kurulum yaparken recep baltasin videosundaki gibi kurup kurulum bittikten sonra boot ederken Graphics İnjector kısmindaki

fake id 0x0000160a olacak
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı