Msi GE60 veya Asus G550JK

cBay

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2013
Mesajlar
12
Merhaba arkadaşlar derhal bir notebook almayı planlıyorum Asus G550JK ürünü mü; yoksa MSI GE60-2PC-278TR ürünü mü? İkisini de alabilecek güçteyim. Ancak 2 GB GTX850m ile 4 GB GTX850M arasında pek fark edeceğini düşünmüyorum. İkisi de 128 bit neticede. Monster düşünmüyorum. Sadece bu iki model arasında kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten alışveriş yapamam diyorsan özellikle İstanbul'da yaşıyorsan PCDepo'nun adresine gidip elle de alabilirsin. Bu siteler güvenilirdir. Freedos olması sorun değil. Windows 8.1'i yüklersin hemen geldiğinde. Laptop güzel. Özellikleri iyi, SSD'si de hazır. Forumda bu laptopla ilgili açılmış diğer konulara da bakabilirsin. İçine sinince alabilirsin.
 
Peki Egemen hocam vatandakinin ram 16 bunda 8gb var.Ben bilgisayar programcısıyım üniversite için alıyorum bunu 4 yıllık bölümdeyim. Oyun oynamamda vs 8 sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
 
Oyunlarda 4 GB RAM'den fazlasında bir fark göremezsin. 8 GB hele çok yeterlidir. Fazlasına gerek yok. Olsa da kullanamıyorsun zaten. Boş boş duruyor bende. 3 GB RAM anca kullanıyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı