GE60 2OE Fake id sorunsalı

SlacK

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar , ufak bi problemim var büyük ihtimalle kendi beceriksizliğim .. Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat kurulum rehberi yardımıyla tek seferde çok temiz bi kurulum yaptım ve kurulum sonrası masaüstüne ulaşma konusunda hiçbi sıkıntım olmadı .
Lakin HD4600 konusunda bazı problemler var , Clover Configurator ile https://www.technopat.net/sosyal/konu/intel-hd-graphics-igplatfomid-veritabanı.48888/ listedeki tüm id leri denememe rağmen bi sonuç alamadım ne yazıkki . halen 7 mb olarak görünüyor . işlemci modelim intel i7 4700mq .. device id 0416 olarak geçiyor . Eğer yapılması gereken daha farklı bişey yada ne bileyim aynı işlemciye sahip bu konuda tavsiye verebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim ^_^
 
aynı bilgisayar bende de var 0x0A260008 kodunu girince ekran kartı sorunsuz çalışıyor. sana tavsiyem multibeast ile herhangi bir driver yüklememen ben yükledim şimdi bir yerde hata alıyorum açılmıyor :)
 
sanarım dalgınlığıma gelmiş yukarda verdiğim kodu yazınca da intel 4600 graphics görünüyor ama 7 mb olarak uygun kodu bende bulamamışım :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı