Logitech Driving Force Gt Otomatik Dönme Sorunu

sedat01

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2013
Mesajlar
169
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Ama bir sorunum var, normalde ETS 2 gibi Dirt 3 gibi oyunlarda rahatça kullanıyorum. Ama LFS, Shift 2 gibi oyunlarda kendi kendine dönüyor. Sarsılmayı geçtim kendi kendine kontrol ediyor kendi, kendine dönüyor. Bunun sorunu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bazı yarış ya da simülasyon oyunlarının ayarlarında acemi yarışçılara yardımı olması amacıyla tam isimleri böyle olmasa da kaba tabirlerle; direksiyonu toparlama seviyesi, yol tutuşu, aracın kaymasını veya savrulmasını önlemek için direksiyonun belirli bir yüzdesini oyunun kontrolüne verme gibi ayarlar bulunur. Bu ayarlar default (orijinal) ayarlarda direksiyonun sizin isteminiz dışında acemi yarışçıya yardımı olması için biraz da olsa kendi kendine hareket etme olanağı tanır. Bu ayarları düşürerek, ya da tamamen kapatarak (direksiyonu sizin kontrolünüze vererek) tamamen direksiyonu sizin kullanmanıza olanak tanır. Bu ayarları kontrol edin.
 
Oyunun yardım bölümünden oyun yardımını kapat fren yardımı falan oluyor onların yanında direksiyon toparlama yardımı veya viraja giriş yardımı gibi seçenekler var ise kapat yok ise oyunu en zor oynama seviyesine getir ve dene.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı