2300 TL'ye PC Toplama

Furkan123123

Kilopat
Katılım
22 Mart 2014
Mesajlar
181
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebe
Arkadaşlar sistemi eylül sonu toplayacagım şimdiden araştırmaya başladım. Bütçem çok kısıtlı 2300 tl o yüzden kötü bişey yapmak istemiyorum bana artık uzun yıllar götürecek bi sistem lazım banada yardımcı olursanız sevinirim. Monitör olarak eski bilgisayarımın monitörünü kullanmayı düşünüyorum sadece kasa için olan bütçem 2300 tl max 1 kuruş fazla yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Full hd degil 5-6 yıl önce hazır casper bilgisayar almıştım onun monitörü eski bilgisayarımı emekliye ayırmanın vakti geldi hala kullanılabilir durumda. Lol gibi düşük oyunları açıyor ama genede bana eski geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paranız cebinizde kaldı bile. :)

a.png
 
İnce ekran bi monitör tüplü televizyonlara benzemiyor :D Galiba 18" di.

Bi arkadaşım intel dışında işlemci alma demişti. Bunun intel işlemcili olanını yapabilirmiyiz aynı fiyata yada 200 fazla olsun intel olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem beni kaç yıl sorunsuz götürür ? Yani ilerde işlemci ve anakartı degiştirip intel alsam sıkıntı çıkarır mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eyer,ağır oyunlar oynıyacaksanız, bu sistemi almanızı tercih ederim. Almışken yükseğini, almak dağa mantıklıdır. İlerki günlerde bir 4gb ram dağa koyarsınız sisteminize, iyi olur.

Sistem.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı