Asus ZenFone 5 mi? Turkcell T50 mi?

Kesinlikle Zenfone, üstün olduğu kesin. Ben de T50 alacaktım, ama tarifesiz verilmiyor. T50 en az 1584 tl ödeyerek alınıyor. Ben de Teknosadan taksitle 1398 tl ye 2 tane Zenfone aldım. Gayet memnunum. Zte telefonu alınır mı? Asus varken.
Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Sadece batarya 1 güne yetmeyebilir. Onuda gün içinde tekrar şarj ederek veya taşınabilir şarj ile halledebilirsiniz.
1-2 gün içinde incelememi yazarım, zamanınız varsa bekleyin. İncelemeyi okuyup kesin kararınızı verirsiniz.
 
Turkcell T50 Zte'nin telefonu ama tasarım açısından özel üretim. Konuya gelince Asus alın. Tasarımı olsun performansı olsun 2gb ram var o fiyat için çok güzel bir telefon.
 
T50 içerisinde bulunan turkcell uygulamaları ne yazıkki telefonda agirliga, kasmalara sebep oluyor. Tarifede isteniyor üstelik. Tavsiyem asus kullanın sizi üzmez.
 
Turkcell T50'ye 1 gb ram yetersiz kalıyor en fazla 100-120 mb ram boşta kalıyor o yüzden bence zenfone 5'i tercih et 2 gb ramde 1400 mb ram boş kalıyor ve buda telefonun canavar gibi çalışmasını sağlıyor
 
Bende'de Zenfone 5 var .Telefonda tek sıkıntı bataryası az gidiyor.
Örneğin sabahtan tam dolu bataryayla sosyal'de takılırsanız biraz da
oyun oynarsınız ucu ucuna günü tamamlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı