DayZ'e girince internet sınırlı erişime düşüyor

Ya çıldırmak üzereyim bir tane apartmanın kapısına 3 tane merdiven koymuşlardı sadece 3 basamak yani.Oradan koşarak inerken bacağımı kırdım bir sürü de eşya toplamıştım .s .s Bu arada oyunda şu ana kadar sadece 1 kişi öldürmedi beni ona da yardım ettim :D Bir tanesi arkamdan vurdu :D Şimdi yine sürünerek ilerliyorum :D
 
Hayır almadım az önce de gitti yine DayZ'e girerken DayZ de bir sürü server var ama çok azına girebiliyorum ve şu an modem bakıyorum ucuz, haxball gibi oyunlar için port açma derdi olmayan, kapsama alanı iyi ve en az 8mbps destekleyecek bir modem.

Şu an durum acil acaba arkadaşın yukarıda belirttiği TP-Link TD-W8151N modelinde port açma gibi sorunlar yaşar mıyım?
 
Hayır almadım az öncede gitti yine DayZ'e girerken DayZ de bir sürü server var ama çok azına girebiliyorum ve şu an modem bakıyorum ucuz, haxball gibi oyunlar için port açma derdi olmayan,kapsama alanı iyi ve en az 8mbps destekleyecek bir modem.

Şu an durum acil acaba arkadaşın yukarıda belirttiği TP-Link TD-W8151N modelinde port açma gibi sorunlar yaşar mıyım ?
AirTies Rt-206 benim cihazım. 125 mbps kablosuz destekliyor.
 
Buna port açmak gibi bir derdim olur mu? Bir de ben eskiden kullanıyordum Explorer'a girince baya bir bekletiyordu bunda öyle bir sorun var mı? Benimki eski bir Airties'ti.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı