Monster vs Msi

Ben de varım. Aynı şeyi söylüyorum. Aynı bütçe ile alabileceğin Monster, MSI'ı her türlü geçer. Üstünde marka yok diye Casper yapmışsınız. Anlamıyorsanız saçma sapan yorumlar yapmayın.

Katiliyorum. 5.000 tlden assagisi monster yukarisi msi. Monsterin 3.600luk bilgisayari MSI'ın 5000 tllik bilgisayarina esit neredeyse.
 
Bir ay kadar önce MSI GE70 aldım. Gayet güzel bir bilgisayar. Çok güzel ayrıntıları var. Bende alırken monster, msı, lenovo arasında kalmıştım ama msı daha çok güven verdi. Tek eksiği çift fan olabilirmiş.
 
Bazı arkadaşlar monsterın görünümü kötü plastik kasa sadece evde oynamak için alınır monster falan demiş. Msı tasarımı ıyı yazanlar cok. Bi haftadır araştırıyorum. bence monsterın bu modelı hem tasarımı hemde donanımı olarak cok ıyı. MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
soğutucusundan tutun ekran kartına kadar monster mest ettı benı. Ama hala karar veremedım. Biraz daha araştırcam. Ama şuan alma konusunda bu bilgisayar ilk başta.
 
Sahtekarlar. Sogutucu ve canta istrdim yollamadilar. aradim acmadilar. yarin bi gun garantilik bisey olsa yine aynisini yaparlar. en iyisi almamak
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı