iPad'e Jailbreak'siz Nasıl WhatsApp Yüklerim ?

  • Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 23B
İpad de whatsapp ı jailbreaksiz kullanman için iphone da whatsapp hesabını etkinleştirip itools programı ile documents dosyalarıyla beraber ipa nın yedeğini alıp ipad e kurarsın. Böylelikle iphone da yazılım aktifleştirme işlemini atladığın için ipad de uyarı vermeyecektir. İphone yoksa ipad e kısa süreliğine jailbreak yap whatsapp kur, cydia dan whatspad indir. Bu tweak cihazın whatsapp uygulamasındaki desteklenmeyen cihaz uyarısını ortadan kaldıracaktır. Whatsapp hesabını aç daha sonra itools ile whatsapp ın yedeğini al. İstersen yedekten sonra whatspad tweak ini kaldır whatsapp ın çalışıp çalışmadığını kontrol et. Büyük ihtimal çalışıyor olacaktır. Emin olduktan sonra cihazı itunes ile güzelce sıfırla ve yedeğini aldığın whatsapp ipa dosyasını kur keyfine bak. Buda olmaz dersen başka çözüm yolu yok malesef.
 
@Silinen üye Ne virüsü kapıyormuş söyleyinde bizde öğrenelim. Icloud olayını gördük. IOS virüs kapmıyor sadece hackleniyor.
 
@Silinen üye Ne virüsü kapıyormuş söyleyinde bizde öğrenelim. Icloud olayını gördük. IOS virüs kapmıyor sadece hackleniyor.
Android in çalışma mantığı ios gibi değildir, uygulamanın işlemciye emir verebilmesi için vmware tarzı bir programa gerek duyar. İOS deki uygulamalar direk olarak işlemciye emir verebilir ancak android deki uygulamalar işlemciye emir verebilmek için program dili kullanır. 100 liralık cihazlarda bile android yüklü, kaldı ki İOS deki uygulamalar iPhone ve iPad için özel olarak optimize edilerek kullanıcıya sunuluyor. Android de ise ne olduğu belirsiz cihaz da bile uygulamalar kullanılabiliniyor. Daha doğrusu zar zor kullanılıyor, uygulama yanıt vermeyi kesti, uygulama durduruldu gibi uyarılarla cihaz tripten tribe giriyor ve bu durum note 3, samsung s4, s5, lg g2 ve g3 yani güçlü donanıma sahip telefonlarda bile geçerli. İOS de ise böyle bir durum söz konusu bile değil. Ayrıca android e kötü yazılım, sistemin çalışma mantığını bozan yani virüs olarakta adlandırılabilen yazılımlar girebilir. Eğer öyle olmasaydı store da milyonlarca virüs programı olmazdı. Belki önlem için virüs programı kullananlar vardır elbet illa virüs gircek diye birşey yok. Ancak ios da önlem alınacak bir virüs programı da yok, çünkü cihaz hiçbirtürlü virüs kabul etmemektedir. Ayrıca Eset tarafından yapılan açıklamada 1 yılda Android’i hedefleyen kötü niyetli yazılımlarda yüzde 63′e yakın artış gözlemlenilmiş. Birde icloud hacklenme olayına değinilmiş sanırım, Samsung un Apple a özenipte S5 modeline koyduğu parmak izi sensörü hacklendi, bu durum unutuldu sanırım. Bunu da hatırlatmak istedim.
 
App store dan yüklyebilirsin orada arama yerine whatsapp yaz yanlızca ipad i seç yukarı soldan sonra indir (app store kimliğinin olması gerekli).

Olmazsa bilgisayarda itunes'dan yükleyebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı